Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Lav - godišnji horoskop 23.7. 2020. – 23.7. 2021.

Lav - godišnji horoskop 23.7. 2020. – 23.7. 2021.© www.profimedia.hr

Kao Lavica, članica si zodijačke kraljevske obitelji. Ponosna i strastvena, posjeduješ veliku privlačnost, hrabrost i integritet

Sretan rođendan, kraljevske Lavice! Nakon što će dati svoj pozitivan utjecaj u zoni rada i zdravlja, sretni Jupiter ulazi u zonu partnerstva početkom prosinca, zajedno s ozbiljnim i discipliniranim Saturnom. Ovo može označavati ulazak u ozbiljnu vezu s pravom osobom, možda i brak. Nastoj iskoristiti sjajan utjecaj  Jupitera za ostvarenje barem jednog važnog cilja u bilo kojoj vrsti partnerskih odnosa u sljedećoj godini, iako će oni poslovni imati svojih izazova.
 
Po čemu su Lavovi posebni

Kao Lavica, članica si zodijačke kraljevske obitelji. Tvojim znakom vlada Sunce, koje je glavni pokretač života i kreacije. Lavovi svoje sposobnosti pokazuju na položajima moći i autoriteta. Oni su pravi vođe, poštovani od strane kolega. Kao ponosna i strastvena Lavica, posjeduješ veliku privlačnost, hrabrost i integritet. Preuzimaš glavnu ulogu u kriznim situacijama i predvodiš ostale do pobjede. U svom najboljem izdanju, možeš biti velikodušna, neovisna i kreativna. U onim lošim danima, pokazuješ sklonost šefovanju ili shvaćaš stvari previše osobno. Odlučiš li se za brak, izaberi partnera koji je strastven, odan, dobro zaposlen i zna te cijeniti.

Rođeni u 1. dekadi (23.7.-1.8.): Moderni vladar ove dekade je Sunce, a onaj drevni je Saturn. Ova dva nebeska tijela daju ti dostojanstvo, autoritet, umjetničke sposobnosti i talent za privlačenje pažnje. Impulzivna si u ljubavi, strastven ljubavnik i lojalan prijatelj. Put do uspjeha pronaći ćeš kroz predvodništvo i kreativni samoizražaj. Kao prirodni vođa, inspiracija si mnogima. Ključni pojmovi: ambiciozna, disciplinirana, autoritativna.

Rođeni u 2. dekadi (2.-12.8.): I moderni i drevni vladar vam je Jupiter. Ovaj dvostruki utjecaj Jupitera može biti izrazito sretan za tebe. Inteligentan si vizionar i sposobna za plemenita djela i velikodušnost. Karakterizira te veliki ponos i uvijek čuvaš svoje dostojanstvo. Društveni položaj i slika u javnosti su ti veoma važni. Analiziraš probleme i određuješ što treba učiniti da bi ih riješila. Važno je da ostaneš fokusirana na jedan zadatak prije prelaska na drugi. Ključni pojmovi: ekspanzivna, znatiželjna, prijateljska.

Rođeni u 3. dekadi (13.-22.8.): Moderni vladar, kao i onaj drevni je Mars. dvostruka doza energije ovog planeta čini te hrabrom, impulzivnom, vatrenom i aktivnom. Posjeduješ snagu, izdržljivost i entuzijazam za dovršavanje svakog preuzetog posla. S tako silovitom osobnosti, mogla bi imati problema s temperamentom ili glavoboljama. Ako tvoj natalni Mars stoji u napetim aspektima prema Suncu, Mjesecu ili Uranu, možeš biti sklona nezgodama. Potreban ti je dom izgrađen na temeljima ljubavi, kako bi bila sretna. Ove godine, jačaj svoje odnose i saveze. Ključni pojmovi: zapaljiva, pustolovna, energična.
 
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 23.7.2020 11:34:21
  • Bodova: 46991
  • Prijavi
Sklona nezgodama,ta sam.