Koji je tvoj idealan trening prema horoskopu? Jarac uživa u trčanju, a za Blizanca je najbolja joga

Koji je tvoj idealan trening prema horoskopu? Jarac uživa u trčanju, a za Blizanca je najbolja joga© Pexels

Zvijezde ti mogu pomoći da pronađeš trening koji ti neće brzo dosaditi. Možda otkriješ nešto novo o sebi i svom tijelu, a tko zna - možda više nikad nećeš tražiti izlike za izbjegavanje treninga

Često godinama idemo uvijek na isti trening i pokušavamo se natjerati da probamo nešto novo, ali to često ostane samo na riječima.  Zato je uvijek dobro izaći iz zone komfora i otkriti nešto novo. Možda nam vježbanje postane super uzbudljivo i nećemo pronalaziti izlike za izbjegavanje treninga.
 


via Giphy


Astrologija nam može pomoći u tome da otkrijemo što odgovara našoj osobnosti. Na primjer, Ovan je snažan i voli se natjecati, a Riba se baš ne voli znojiti. Najbolje od svega je što, prema zvijezdama, za svaki znak postoji "pravi" trening. Ako nisi do sad probala trening koji ti odgovara prema horoskopu, možda je sad pravo vrijeme.  
 
Ovan

Vrlo ti je važno da svoju snagu usmjeriš protiv drugih i rođena si za natjecanja. Uvijek testiraš samu sebe i pomičeš granice izdržljivosti. Iskoristi te svoje osobine kako bi bila u najboljoj kondiciji. Atletika i slični sportovi najbolji su izbor za tebe.


via Giphy
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 12.6.2020 21:33:31
  • Bodova: 55086
  • Prijavi
Koja laž,ne volim se znojiti uopće.