Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Koji horoskopski znakovi znaju najviše o prijateljstvu?

Koji horoskopski znakovi znaju najviše o prijateljstvu?© Depositphotos

Strijelci su iskreni i odani, Bik traži sigurnost, Vodenjak ponekad ne voli duga prijateljstva...

Prijateljstvo nije samo običan mit. Ono doista postoji i pomaže ljudima da se izgrade kao ljudi, da više nauče o životu, ljubavi, povjerenju i međusobnom odnosu prema drugim ljudima.

S obzirom na to da nam horoskop otkriva toliko stvari o nama, provjerite što iz njega možete saznati o tome koji horoskopski znakovi znaju najviše o prijateljstvu.
 
OVAN

Impulzivnost kojom vrvi karakter svih Ovnova nije karakteristična isključivo za ljubavne odnose. Njihova osobnost prožeta je naglim i impulzivnim reakcijama i ponekad su svojom pretjeranom iskrenošću i strasti u stanju povrijediti prijatelja i narušiti prijateljstvo. Ipak, zbog svoje dobrodušnosti i ljubavi kojom zrače, mogu vrlo brzo zacijeliti rane nastale naglim reakcijama.
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
dukija
  • 25.1.2019 13:46:36
  • Bodova: 17908
  • Prijavi
Ja sam blizanac po horoskopu i svaki put smo predstavljeni kao dvolične osobe kojih se treba čuvatu..ja baš mislim da s blizancima uvijek znaš na čemu si za razliku od nekih toplih horoskopskih znakova koji će ti hladnokrvno zabiti nož u leđa...očito sam se rodila u krivom znaku ili što?!
vmarina
  • 25.1.2019 9:45:25
  • Bodova: 46265
  • Prijavi
Biram biti vaga.