Koji horoskopski znak je zadnji romantik na ovom svijetu, a kome ona nije bitna?

Koji horoskopski znak je zadnji romantik na ovom svijetu, a kome ona nije bitna?© Pexels

Otkrij jesi li ti ili tvoj partner među najromantičnijim znakovima zodijaka

Svaki horoskopski znak sposoban je biti brižan i suosjećajan partner. Međutim, svaki znak je jedinstven što se tiče ljubavi i odnosa. Svi jedinstveno izražavaju svoje osjećaje i svi imaju drugačiji način shvaćanja ljubavi i različitu percepciju romantike. Za neke horoskopske znakove sasvim je prirodno da su vrlo romantični i da izražavaju svoje osjećaje, dok se drugi moraju truditi kako bi pronašli svoju romantičnu stranu.
 
Neki horoskopski znakovi imaju sposobnost da se istaknu u romantičnosti (čineći da svi mi izgledamo loše), dok drugi znakovi kao da ne znaju što je to. Rangirale smo znakove zodijaka od najmanje romantičnih do onih koji su zadnji romantičari na ovom svijetu. Gdje si ti?

 

via Giphy

12. Strijelac

Strijelac je možda najmanje romantičan znak od svih jer radije izvana gleda što se događa, umjesto da aktivno sudjeluje. Za njih je romantika prolazna, vole sebe doživljavati kao horoskopskog Don Juana ili smatraju da je romantika lažna.  Možda se radi samo o tome da štite sebe ili romantiku smatraju jednim korakom do njima strašne riječi - predanosti.


via Giphy
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2