Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Koji cvijet najviše odgovara vašem horoskopskom znaku?

Koji cvijet najviše odgovara vašem horoskopskom znaku?

Svaki cvijet je dragocjen dar prirode i nije nimalo slučajno što je stvoren takav kakav jest. Neki cvjetovi se pripisuju određenom znaku zbog sličnih osobina

Osim da nam uljepša život, da li ste se ikada zapitali zašto postoji cvijeće?

Prema nekima ono je tu da nas liječi. Svojim peludom ono povezuje naše duše s dobrim astralnim dušama koje na nas utječu pozitivno, čovjek se budi, preporađa i ozdravljuje.

Ako malo pažljivije pogledate i razmislite, svo cvijeće ide iz zemlje (ili iz vode koja je na zemlji) i raste gore, prema Suncu bez kog nema života.
U svakom slučaju, utjecaj cvijeća je toliko očito dobar, da malo tko to ne prepoznaje.

Cvjetovi imaju različite forme, no svi su lijepi. Kroz vrijeme, čovjek je prepoznao kako su neki primjereni određenim ljudima, kao i astrološkim znacima. Dakako, svaki cvijet je prekrasan, no ovdje otkrijte koji vam je možda malo bliži po vašem znaku.
 
Izvor: ehoroskop.net
 

OVAN