Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kod njih nema druge šanse: Ovo su nanemilostiviji horoskopski znakovi

Kod njih nema druge šanse: Ovo su nanemilostiviji horoskopski znakovi© Unsplash

Velike pogreške ne opraštaju i ama baš nikad ne zaboravljaju

Kad netko zabrlja i napravi veliku pogrešku, daješ li mu drugu priliku? Postoje različite vrste varijabli koje mogu odrediti možemo li oprostiti i zaboraviti, a to može ovisiti o tome i koliko smo bliski s tom osobom ili o stupnju štete koju je osoba uzrokovala. 

Ali to također može imati puno veze s astrologijom. Jer za horoskopske znakove koji nikada ne daju drugu šansu, oprosta nema

Također treba biti puno praštanja i zaboravljanja da bismo nekome pružili priliku da se iskupi. Ako im zapravo ne oprostiš, ta druga šansa neće dugo trajati. Ne da ćeš misliti da će te ta osoba ponovno iznevjeriti - ti ćeš to stopostotno očekivati. 
Mogućnost druge šanse najčešće se javlja u romantičnim vezama. Ako je tvoj partner nevjeran, ali preklinje za drugu priliku, hoćeš li oprostiti i ponašati se kao da se nikad ništa nije dogodilo? Hoćeš li ga natjerati da ponovno zaradi tvoje izgubljeno povjerenje? Ili je prokockao svoju šansu i druge prilike neće biti?

Itekako može biti zahtjevno vratiti se natrag u staru vezu ili prijateljstvo nakon što te je bliska osoba iznevjerila i izigrala tvoje povjerenje i neki ljudi jednostavno nemaju ni želje ni strpljenja vraćati se natrag te ponovno otvoriti svoje srce. Evo za koje horoskopske znakove 'druga šansa' ne postoji u rječniku:
 
BIK

Bikovi ne započinju veze brzo, ali mogu ih brzo okončati. Ne daju drugu šansu jer imaju previše samopoštovanja da bi to učinili.

Jednom kada Bikovi odluče nešto, vrlo je teško natjerati ih da promijene svoje mišljenje. Ako je netko zabrljao i Bik osjeća da je ono što su učinili bilo neoprostivo, jednom kada ovaj horoskopski znak otpiše nekoga, otpisuje ih zauvijek.


via Giphy
1/6
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 19.3.2020 6:18:20
  • Bodova: 50077
  • Prijavi
Eto ja.