Kama sutra poze pomažu začiniti ljubavni život

Kama sutra poze pomažu začiniti ljubavni život

Povodom 10. obljetnice postojanja donosimo pregled najpopularnijih članaka u 2009. godini

U pregledu kroz godine postojanja ovog našeg malenog portala već smo došli i do 2009. godine, naše četvrte službene godine postojanja. Te godine već smo se bolje snašli, broj čitatelja je sve više rastao, a donijeli smo i brojne nove teme iz različitih područja koje zanimaju žene (i muškarce koje nije sram priznati da se ovdje može naučiti puno toga o ženama).

Godine 2009. najviše su vas interesirale prvenstveno dvije teme. Kao i obično tu su bili seks i poze u seksu, što uopće nije loše jer, tko ne voli ovu tjelesnu aktivnost. Druga tema su frizure - za svečane prigode i one ovisno o obliku lica - oba teksta itekako iskoristiva i danas. Među najpopularnije teme ušla je i ona o niskom tlaku, kako ga prepoznati i što pomaže kod niskog tlaka. Pa...krenimo redom.

Kama Sutra poze (1)

Iako je stara već stoljećima, Kama Sutra još uvijek može igrati ulogu u modernim vezama.  Unatoč tome što originalna knjiga tretira žene više kao objekte nego li ravnopravne partnere, sve su poze osmišljene tako da oba partnera u njima uživaju.  Donosimo vam neke od najpopularnijih poza iz drevne Kama Sutre, kako bismo vam pomogli začiniti ljubavni život. Istražite ih OVDJE.
 


Poze, poze, poze (5)

Kako dodatno začiniti svoj seksualni život? To se može saznati u ovom tekstu, koji donosi zanimljive, uvrnute, neke kompliciranije, ali sve veoma uzbudljive seksi poze. Sve za vaše zadovoljstvo! Pogledajte ih OVDJE.
 


40 frizura za svečane prigode

Dobre ideje frizura uvijek su dobrodošle, osobito dasa kada je sezona vjenčanja. Bilo da se radi o vjenčanju, maturalnoj večeri ili bilo kojoj drugoj vrsti zabave svi želimo imati savršenu frizuru koja odgovara našem karakteru, obliku lica i odjeći koju smo odjenuli. Biranje savršene frizure nije lagan posao, pa smo ovim člankom odlučili pomoći izborom čak 40 frizura za svečane prigode – klik OVDJE.
 


Najbolje i najgore frizure za svaki oblik lica

Kako se najbolje ošišati i koja frizura najbolje odgovara mojem obliku lica? Ovo su pitanja koja si postavljaju mnoge žene. Kako bismo vam olakšali potragu donosimo najbolje i najgore frizure za pojedini oblik lica, i to na primjeru svjetski poznatih glumica i pjevačica.  Pronađite ih OVDJE.
 


Nizak tlak i kako ga pobijediti

Mnogi pate od niskog tlaka, pogotovo žene između 18 i 25 godina. Muče ih vrtoglavice, teško se skoncentriraju, boli ih glava, povremeno osjećaju lupanje srca, noge im natiču, gube apetit, osjećaju se slabo i umorno. Svi ti simptomi ukazuju na niski tlak, a šot pak može pomoći saznajte OVDJE.
 
 
Komentari
+2
 
irija
  • 3.6.2016 17:28:42
  • Bodova: 50463
  • Prijavi
Malo sutra.
bubi13
  • 3.6.2016 15:20:08
  • Bodova: 15280
  • Prijavi
Zašto ne, treba probati!