Kako zavesti muškarca? Neka ti njegov horoskopski znak pomogne u tome

Kako zavesti muškarca?  Neka ti njegov horoskopski znak pomogne u tome© pixabay

Pitaš se kako najuspješnije pristupiti muškarcu tvojih snova? Neka ti u planiranju strategije pomogne astrologija. Donosimo ti savjete kako zavesti svaki znak zodijaka

Kod rasplamsavanja strasti i ljubavi ne ide sve uvijek po planu, a ponekad možemo biti i zbunjene kako pristupiti muškarcu koji nam se sviđa. Od mnoštva savjeta stručnjaka, trendova u dejtanju i nepisanih pravila koja moramo poštivati lako se izgubiti u šumi informacija i odlučiti koji je najbolji pristup zavođenju željene osobe. No, ne brini, tu je za tebe horoskop koji bi svakako trebala uzeti u obzir pri planiranju „uleta“ svom frajeru iz snova. Saznaj stoga kako koji horoskopski znak voli i čemu jednostavno neće moći odoljeti. 
 
Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Muškarac Ovan strastven je i predan, pa jednom kada se zaljubi ne mari za skrivanje svojih osjećaja. Kao prvi znak zodijaka, on je čovjek od akcije, no da bi osvojila njegovo srce moraš ispuniti neke kriterije – ali prvo moraš znati koje. Naime, tipični muškarac Ovan ima poprilično idealistička očekivanja od žene svojih snova. Sve dok ne pronađe onu koja će mu po svemu odgovarati, bit ćeš tek prolazna zabava.

Put do njegova srca nerijetko vodi od toga da poštuješ njegovu slobodu i strasti, hobije. Ako mu dopustiš da se osjeća slobodno, a istovremeno voljeno i željeno – neće ti moći odoljeti. Ako te odluči odabrati za svoju partnericu možeš očekivati obilje romantike i komplimenata, jer Ovnovi svoju ljubav ne skrivaju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Custom Zodiac Accessories (@cosmic.crate)

1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 28.8.2020 23:31:53
  • Bodova: 54971
  • Prijavi
A tako,u tome je problem.