Kako vladavina Lava utječe na tvoj horoskopski znak? Tko će slaviti, a tko naći mir?

Kako vladavina Lava utječe na tvoj horoskopski znak? Tko će slaviti, a tko naći mir?© Profimedia.hr

Od 23. srpnja do 22. kolovoza u horoskopu vlada znak Lav. Kada je Sunce u znaku Lava savršeno je vrijeme za prihvaćanje sebe i svojih želja

Ovo je vrijeme kada nije važno hoćeš li se uklopiti, već trebamo dati sve od sebe i ne ispričavati se onima koji nas ne prihvaćaju. Sezona Lava uči nas da budemo hrabri i istaknemo svoju unutarnju snagu. Ovo je vrijeme za pomicanje granica kada se nećemo prepustiti strahu koji će diktirati našu budućnost. Ako postoji nešto što si oduvijek željela, vrijeme je da to učiniš. Vladavina Lava utjecat će na svaki znak na različite načine. Neke znakove će "pogurati" više od drugih i dopustiti im da pronađu unutarnji mir koji nam je svima potreban kako bismo se ugodno osjećali u vlastitoj koži.


via Giphy

U nastavku pročitaj kako će vladavina Lava utjecati na tvoj znak.
Ovan

Za Ovna je ovo vrlo važan period. Sada je vrijeme da počneš živjeti svoj najbolji život - doslovno. Prestani živjeti život koji drugi očekuju od tebe i umjesto toga počni činiti stvari koje te uzbuđuju. Razvijaj svoju kreativnu stranu i napravi nešto malo divlje. Ljetni mjeseci najbolje su vrijeme za skok iz zone komfora i planiranje spontanog putovanja. Idi negdje gdje nikada nisi bila i istraži sva životna čuda.
 

via Giphy
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2