Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kako se svaki znak nosi s tugom: Vage se osjećaju beznadno, a Škorpioni imaju izljeve bijesa

Kako se svaki znak nosi s tugom: Vage se osjećaju beznadno, a Škorpioni imaju izljeve bijesa© Unsplash

Svaki horoskopski znak drugačije se nosi s osjećajima tuge ili depresije, a evo i na koji način

Čak i da ne vjeruješ u potpunosti u astrologiju, vjerojatno prepoznaješ neke opće osobine i obrasce ličnosti za svaki znak - a posebno svoj jer sigurno znaš svoje uobičajene negativne i pozitivne karakteristike prema horoskopu.
Kada čitamo horoskop, često se znamo osjećati kao da čitamo vodič o sebi. Sigurno si više puta pomislila: "Da, ovo zbilja zvuči kao 'ja'" ili možda "Nema šanse, nikad se ne ponašam ovako", ali zapravo, horoskopski znak može ti dati neki dublji uvid u tvoju osobinu ličnosti, a ne samo 'zagrebati po površini'.

Budući da smo svi složeni pojedinci, naravno da se svi razlikujemo i teško bi bilo pribilježiti samo nekoliko osobina svakome od nas, ali moraš priznati da astrologija prepoznaje neke ključne karakteristike koje u većini slučajeva vrijede. Kad su u pitanju emocije, primjerice tuga i depresija, očito je da se svaki znak različito nosi s ovim osjećajima, a znatiželjne kakve jesmo, istražile smo i na koji način.

 
OVAN

Kod Ovna obično sve izlazi na vidjelo kad je riječ o tugi.  Mogu se osjećati kao da više ne kontroliraju svoj život  - mogu postati impulzivniji, slijepi od bijesa, pa se čak i ne uspijevaju držati svojih normalnih navika - nešto što ih obično održava zdravima i prisebnima.

Nestaje sav entuzijazam, postaju svoja suprotnost, pa se može činiti kao da male stvari više uopće nisu važne.

1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2