Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kako se pripremiti za što uspješniji početak novog radnog tjedna?

Kako se pripremiti za što uspješniji početak novog radnog tjedna?© Unsplash

U samo 7 koraka organiziraj svoj život i pripremi se za novi radni tjedan

Uspješni radni tjedan nešto je čemu svi mi težimo, no on iziskuje organiziranost i dobru pripremu. Izuzetno je važno isplanirati svoj radni tjedan jer zna se da je planiranje pola posla.
 
Osjećaš li se umornom te kao da si pretrpana obavezama, a svaki početak novog radnog tjedna ti izgleda kaotično onda ti je potreban dobar plan. Ne znaš li odakle bi krenula, ne brini. Imamo nekoliko odličnih savjeta koji će ti pomoći da se pripremiš za što bolji i produktivniji početak novog radnog tjedna.
 
Želiš li da ponedjeljak započne dobro, važno je pripremiti se dan ranije, odnosno u nedjelju. Iako je nedjelja dan za opuštanje i odmor, sigurno možeš izdvojiti sat vremena kako bi se pripremila za novi radni tjedan koji je pred tobom. To će ti pomoći da smanjiš razinu stresa i anksioznosti, ali i podsjetiti te da imaš sve pod kontrolom.
 
Dakle, nedjelja je. Ako voliš svoju karijeru i svoj posao, nedjelja je još jedna dobra prilika da se posvetiš svojim ciljevima. Izdvoji sat vremena za planiranje, a u nastavku ti otkrivamo sedam važnih koraka koji će ti pritom pomoći.
 
 
1. korak: identificiraj najvažnije zadatke

Za početak, otvori svoj planer i razmisli o svim zadacima i obavezama koje je potrebno obaviti u tjednu koji je pred tobom. Nešto zasigurno moraš obaviti i odmah u ponedjeljak pa je najbolje da si sve to zapišeš. Nedjeljna večer idealno je vrijeme za planiranje takvih zadataka. Kad su u pitanju ciljevi koje želiš ispuniti u tjednu koji je pred tobom, budi realna i odredi si prioritete.

 
 
1/7
 
Komentari
+2