Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

'Kad ponese me romantika': Koji je znak najromantičniji, a tko bježi glavom bez obzira kada je u pitanju ljubav?

'Kad ponese me romantika': Koji je znak najromantičniji, a tko bježi glavom bez obzira kada je u pitanju ljubav?© Unsplash

Od Ribe do Vodenjaka, saznaj koji su horoskopski znakovi najromantičniji, a koji najmanje romantični

Ah, te zvijezde. Svaki horoskopski znak na svoj način jedinstven, pa je prirodno da se određeni znakovi na jednom području života barem malo istaknu od ostalih. To ne znači da je određeni znak bolji od drugog, već da su neki znakovi ponekad prirodniji kada je riječ o ljubavi u njihovim životima. 

 
Svaki horoskopski znak sposoban je voljeti bez iznimke te biti brižan i suosjećajan partner. Međutim, svaki je znak jedinstven kada je riječ o ljubavi i vezama - svi drugačije izražavamo svoje osjećaje i svi imamo drugačiju percepciju ljubavi i romantike. Za neke je horoskopske znakove prirodno da budu vrlo romantični i da lako izraze svoje osjećaje, dok se drugi trude pronaći svoju romantičnu stranu.

Od Ribe do Vodenjaka, saznaj koji su horoskopski znakovi najromantičniji, a koji najmanje romantični.  
1. Riba

Najpoznatije po svojoj suosjećajnoj prirodi, Ribe su na prvom mjestu kada je u pitanju romantika. Ribe uvijek iznova dokazuju da njihova ljubavna priroda nadmašuje sve ostale znakove - Ribe su sanjari i žele partnera koji je u stanju pobjeći s njima kako bi mogli živjeti sretno do kraja života. Iako ne žele svi takav život, Ribe uvijek žive svoj život inspiriran bajkama - klasična ljubavna priča ono je što ih najviše zanima. Iako uglavnom vole biti same, to se mijenja u trenutku kada pronađu nekoga tko ih voli onakve kakve jesu i kada im pruži ljubav koja ih motivira da nastave dalje u životu. 


via Giphy
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 29.5.2020 20:26:25
  • Bodova: 46318
  • Prijavi
Za raka je baš sve istina,baš je takav,jako ga je teško upoznati i razumjeti.