Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kad muškarci biraju...

Kad muškarci biraju...

Na TLC kreće nova sezona serije Tvoj stil u njegovim rukama

Dok žene širom svijeta garderobom skrivaju svoja "nesavršena" tijela, njihovi muškarci znaju što bi voljeli vidjeti na njima. Ne propustite modne preobrazbe po "njihovim" željama u drugoj sezoni serijala Tvoj stil u njegovim rukama ili možda točnije — 'što vaš muškarac želi da obučete?', koji 27. travnja kreće na TLC-ju.

Stilistica Lisa Snowden predstavit će nam tvrdoglave parove koji su spremni ugroziti svoje veze, ali i modne odabire. Recept za dobar show u ovom slučaju je jednostavan: muškarac i njegov najbolji prijatelj dobivaju 5.000 funti i imaju dva tjedna u kojima moraju odabrati potpuno novu odjeću za njegovu bolju po­lovicu. Ona će novu garderobu prošetati na modnoj reviji pred obitelji i prijate­ljima. No prije svega toga, mora mu predati svoju voljenu, staru odjeću i gleda­ti kako je uništava pred njezinim očima. Hoće li veze ovih parova preživjeti su­ze, ljutnju, sumnje u vlastitu ličnost i razočarenje, dok muškarac svojoj djevojci pokušava nametnuti novi stil za koji ona uopće nema nikakvo pravo glasa?


Nasreću tu je Lisa koja zna kako popraviti stvari i parove uspješno provesti kroz ovu emocionalnu preobrazbu koja je možda teža od bilo koje druge.

Tvoj stil u njegovim rukama od nedjelje 27. travnja u 20:00 na TLC-ju.
 
 
Komentari
+2