Jesi li žena njegovih snova? Njegov horoskop otkriva na kakve žene 'pada'

Jesi li žena njegovih snova? Njegov horoskop otkriva na kakve žene 'pada'© www.profimedia.hr

Zvijezde ti mogu pomoći da dođeš do odgovora jeste li ljubavno kompatibilni

Jedna od stvari koje astrologija može učiniti je da nam pruži nekoliko hintova o muškarcima i ženama, osobinama koje imaju i osobinama koje ih privlače.

Čini se da ponekad naši zvijezdani znakovi znaju više o ljudima nego što znaju o sebi - i nedvojbeno je da to nigdje nije istinitije nego u području horoskopskih znakova i njihove ljubavne kompatibilnosti s drugima.
Toliko je stupnjeva privlačnosti; Možda te netko malo privlači, privlači te njihov um ili tijelo, ili te netko može toliko ludo privući toliko brzo da ti se iznenada čini da stalno razmišljaš o njemu. Kada te netko privuče, osjetiš određenu iskru prema njemu i želiš ga bolje upoznati. Može te privući izgled, osobnost ili nešto neopipljivo i nevidljivo što ne možeš objasniti

Privlačnost može biti iskra nove veze ili može biti samo zabavna tajna koju jedino ti znaš. Jednom kad te netko privuče, možeš početi osjećati sve dublje i dublje osjećaje, na kraju se zaljubivši u osobu koja te privlači.

Ako trenutno postoji određeni muškarac koji te privlači, zvijezde ti mogu pomoći da dođeš do odgovora jeste li kompatibilni, odnosno mogu otkriti na kakve žene 'pada' prema svom horoskopskom znaku. Jesi li njegov tip - saznaj u nastavku
 
OVAN

Muškarca Ovna osvaja snažna i neovisna žena. Voli kad govori što misli i svlada svaki izazov. Uspjeh i sposobnost su snažni afrodizijaci za Ovna.
 
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
ivas
  • 29.9.2020 10:36:35
  • Bodova: 53971
  • Prijavi
ahaha, moj muž nema pojma o umjetnosti, ali ostalo je poprilično točno
tikica-
  • 18.9.2020 22:36:55
  • Bodova: 54971
  • Prijavi
Čudim se koliko je pogođeno.