Jesi li 'stara duša'? Provjeri koliko zapravo imaš godina prema horoskopu

Jesi li 'stara duša'? Provjeri koliko zapravo imaš godina prema horoskopu© www.profimedia.hr

Stare duše uče druge kako prihvatiti promjene, kako 'pustiti' nevažne stvari i kako cijeniti stvari koje su najbitnije u životu

Što je stara duša? Ako si stara duša, to znači da si mudrija od svojih stvarnih godina i da bolje razumiješ svijet i sve njegove tajne

Ljudi koji su mudri pomažu drugima da otkriju duboko uvažavanje, mudrost i vrijednost koja stoji iza promjena. Starost tvoje duše ne podudara se s tvojom stvarnom dobi, već koliko je tvoja duša doživjela u svim svojim životnim vjekovima - i sada i u prošlosti.
Stara duša je netko tko se može ili ne mora roditi s brojem životnog puta (11, 22, 33 ili 44). Oni su tip jedinke koja se usredotočuje na širu sliku u životu, umjesto na sitnice, jer znaju da na ovom svijetu postoji više nego da 'zapneš' u prošlosti.

Stare duše uče druge kako prihvatiti promjene, kako 'pustiti' nevažne stvari i kako cijeniti stvari koje su najvažnije u životu.

Ako si stara duša, možda nisi toliko energična ili zaigrana u životu kao oni mladi u srcu. To ne znači da se ne možeš uzbuditi zbog istih stvari kao i oni, ali sklonija si zenu i smirenosti. Izražavaš se na "zreliji" način. 

Koji su horoskopski znakovi stare duše?
 
OVAN

Kao prvi horoskopski znak, moraš biti prva u gotovo svemu što radiš. To ti prirodno dolazi. Ovo stanje kojeg se jednostavno ne možeš riješiti je ono što dušu vječno čini mladom.

Imaš bespoštednu žeđ za avanturama i istraživanjima koja ne samo da tvoje srce čine mladim, već i dušu mladom. Način na koji ti se svijetli lice, a tvoje oči blistaju kada govoriš o nečemu što voliš, dokazuju da je tvoja duša nevina i mlada, poput djeteta.
   
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 12.8.2020 21:30:42
  • Bodova: 49760
  • Prijavi
Rane dvadesete. Bilo bi tako još pred koju godinu,nažalost to se promijenilo.