Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Jarac - godišnji horoskop 22.12.2018. - 22.12.2019.

Jarac - godišnji horoskop 22.12.2018. - 22.12.2019.

Jarčevi, čeka vas odlična godina

Ovo može biti sjajna godina za vas! Očekujte nove prilike za uspjeh, uzbudljiv razvoj događaja, ali i poneki izazov. Vaša prognoza počinje u veselom tonu s Venerom u zoni nada i želja. Možete dobiti ono što želite koristeći svoj šarm i druženjem s divnim ljudima!

Zvjezdan

Po čemu su Jarci posebni

Vi ste predodređeni za uspjeh. Odlučni, ambiciozni i učinkoviti, osvojit ćete najviše vrhove kako biste postigli svoj cilj. Vaš vladajući planet, Saturn, daje vam disciplinu, strpljivost, učinkovitost i realistični pogled na život. Očekujete kako morate naporno raditi da biste zasjeli na vrh i razumijete da je trud temeljni dio cijelog plana. Vaše poštovanje prema redu i pravilima daje vam jak osjećaj za dobro i loše. Nema ničeg pogrešnog u čvrstim uvjerenjima sve dok ne pretjerate i skrenete u rigidne stavove. Saturnova djeca znaju biti sklona pesimizmu i depresiji, ali smijeh vas može odmah opustiti. Imate li problema s opuštanjem, redovno se odmarajte od posla. Čak i nekoliko dana ili vikend u nekom odmaralištu ili boravak u prirodi može osvježiti vaše tijelo, um i duh. Ne zaboravite zastati i pomirisati cvijeće dok se penjete po planini uspjeha! Možete ostvariti karijeru u različitim poslovima u kojima preuzimate vodeću ulogu i u kojima ćete ponosno biti predstavljeni kao šef, roditelj ili bankar. Stupite li u brak, izaberite partnera koji je ljubazan, inteligentan, pouzdan i financijski stabilan.

Rođeni u 1. dekadi (22. - 31.12.): Saturn je posebno snažan u baš u horoskopu, jer vlada i vašim znakom i ovom dekadom. Iskusit ćete mnoge testove u životu, ali Saturn vam daje snagu i izdržljivost da ih svladate. Ambicija je pokretačka snaga u vašem životu. Možete ostati fokusirani na cilj sve do ga ne ostvarite. Koristite energiju na praktičan način. Ove godine, poboljšajte svoje liderske vještine. Ključni pojmovi: ambiciozni, strpljivi, autoritativni.

Rođeni u 2. dekadi (1.-10.1.): Venera je naročito istaknuta u vašem horoskopu jer se ovaj sektor povezuje sa znakom Bika. Najvjerojatnije ste veoma privlačni i imate ugodan glas. Skloni ste svemu lijepom i dobrim stvarima u životu. Skrivate svoju nježniju stranu ispod maske autoriteta. Ove godine, budite otvoreni za nove veze. Ključni pojmovi: privlačni, odani, tajno strastveni.

Rođeni u 3. dekadi (11.-20.1.): Merkur je vladar treće dekade, a ovaj sektor je povezan sa znakom Djevice. Vi ste mentalno orijentirani, razumni, bistri, iako ponešto promjenljivi. Volite da je sve napravljeno na “pravilan” način, što god to vama značilo. Ove godine unesite više zabave u svoj osobni život. Ključni pojmovi: znatiželjni, perceptivni, svestrani.

 
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
angel0000
  • 22.12.2018 13:47:53
  • Bodova: 63764
  • Prijavi
Lol :DDD
vmarina
  • 22.12.2018 12:27:44
  • Bodova: 45498
  • Prijavi
Jadni Jarci.