Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Imaš problema na poslu? Evo što tvoj horoskop kaže o tome

Koliko horoskopski znak utječe na tvoj poslovni karakter

2/12
Bik

Bikovi su poznati radoholičari. To su obično ljudi koji se mogu zateći vikendom u uredu ili kako ručaju radeći za radnim stolom. No, njihovo nepoznavanje granice između privatnog i poslovnog vremena nekada ih čini manje učinkovitima. Ako si rođena u ovom znaku, potrudi se ručati s kolegama svaki dan i odlaziti s njima na druge pauze. Osim toga, pomoći će ti pomno isplanirani odmori vikendom koji će ti skrenuti pozornost s posla.

 

via GIPHY

2/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
kitarovicka
  • 10.5.2019 23:22:49
  • Bodova: 39
  • Prijavi
Ovnice su općenito vatrene, a zbog toga u poslovnom smislu ispadaju prave zmajice. Ovo može biti pozitivno, ali katkad se njihovi kolege osjećaju kao da na njih ''rigaju vatru''. Njihova uzbuđenost nekim projektom je jednostavno zarazna, no nekada se toliko zanesu poslom da ispadaju loše suradnice. Mogu imati problema sa slušanjem tuđih želja kada su previše zanesene svojima. Kako bi to popravila, trudi se na sastancima ili poslovnim razgovorima slušati dvostruko onoliko koliko pričaš.