Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Imamo super ideju za zabavu u karanteni: 'Pogodi tko' s likovima iz 'Prijatelja'

Imamo super ideju za zabavu u karanteni: 'Pogodi tko' s likovima iz 'Prijatelja'© Etsy

Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler i Joey sada su i glavni likovi omiljene društvene igre

Posljednjih tjedana igramo puno više društvenih igara nego inače, a zahvaljujući online shopu Etsy, svi obožavatelji kultne serije 'Prijatelji' mogu dodati još jednu igru na svoj repertoar. 
Jedna od omiljenih dječjih igra 'Pogodi tko' nedavno je dobila svoju novu verziju i inspirirana je ni manje ni više, nego s likovima iz obožavanih 'Prijatelja'. 
 

(Foto: Etsy)
 

Kao i klasična 'Pogodi tko' igra, i ova tematska ima 24 ručno rađene kartice za sve voljene (i manje voljene) likove, koji, naravno, uključuju Rachel, Monicu, Joeyja, Rossa, Phoebe i Chandlera, ali i Gunthera, Susan, Janice, Taga, Richarda i mnoge druge. U svakom slučaju, radi se o itekako zabavnom načinu da provjeriš svoje znanje o likovima sa svojim najbližima, ali i dodaš još jednu aktivnost za vrijeme provedeno u karanteni.

Loša vijest je da, čim se pojavila na shopu, igra se počela toliko ludo prodavati da je ubrzo rasprodana (unatoč cijeni od 65 dolara/cca 450kn), a iako bi mogla svakog trenutka ponovno doći u prodaju, to se može i ne mora tako skoro dogoditi. 


(Foto: Etsy)

Međutim, pronašle smo zgodno rješenje. Ako imaš klasični 'Pogodi tko' kod kuće, za 10 dolara (cca 69 kn) na Etsyju možeš preuzeti PDF kartice za crvenu i plavu stranu igre, ali i žute kartice koje vučeš. Čak i ako nemaš 'postolje' kod kuće, uz malo kreativnosti, volje i truda, možeš ga sama napraviti i uživati u omiljenim 'Prijateljima' i preko društvene igre. 
 
Komentari
+2