Ima li nešto posebno u blond kosi? Najpoznatije plavuše svih vremena

Ima li nešto posebno u blond kosi? Najpoznatije plavuše svih vremena© Instagram

S dolaskom ljetnih dana plava boja kose ponovno postaje vrlo popularna, a ako i sama razmišljaš o tome da obojiš kosu u blond, inspiraciju pronađi u našoj listi najpoznatijih plavuša svih vremena

Plavuše se bolje zabavljaju od brineta, a muškarci plavuše vole više od brineta – sve smo to čule bar jednom, a je li riječ samo o mitu ili pak istini, ostaviti ćemo svakoj od vas da prosudi sama.    
O plavušama su napisani brojni romani, uglazbljene pjesme i snimljeni filmovi, a čini se kako ima nešto posebno u toj boji kose jer se brojne poznate dame s plavom kosom redovito pojavljuju na listama najljepših žena na svijetu.
 

via GIPHY

Jedna od najpoznatijih i najseksipilnijih plavuša svih vremena zasigurno je bila holivudska glumica Marilyn Monroe o čijoj se ljepoti i danas priča, a mnogim je ženama diljem svijeta i dalje uzor.
 
S dolaskom ljetnih dana plava boja kose ponovno postaje vrlo popularna, a ako i sama razmišljaš o tome da obojiš kosu u blond, inspiraciju pronađi u našoj listi najpoznatijih plavuša svih vremena koju ti predstavljamo u nastavku.
 
Foto: Instagram

Marilyn Monroe

Na prvom mjestu naše ljestvice našla se poznata holivudska ikona – Marilyn Monroe koja je, osim po plavoj kosi, bila poznata i po svom seksipilu. Za mnoge je bila i ostala najljepša plavuša svih vremena.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marilyn Monroe (@marilynmonroe)

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 3.7.2020 21:36:25
  • Bodova: 61595
  • Prijavi
Nije mi u karakteru biti nježna plavuša.
tikica-
  • 3.7.2020 18:31:57
  • Bodova: 50264
  • Prijavi
Izgledaju nježnije.