Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Hugo's bar ove godine priča najljepšu božićnu priču

Hugo's bar ove godine priča najljepšu božićnu priču

Ukusna kava, čaj ili kuhano vino u čarobnom blagdanskom okruženju, udobnim foteljama i Instagram slike vrijednih kuteva, sve se to krije u Hugo's baru

Ako i netko nije obožavatelj božićnog ugođaja, božićne pjesme koje sviraju cijeli mjesec, nesumnjivo će u svakome probuditi radost. Pred nama su dani druženja i okupljanja s dragim nam osobama. U ovo savršeno blagdansko vrijeme kada skupljamo vrijedne trenutke i uspomene, jednako tako nam je važno da se osjećamo ugodno. Ovih dana težimo toplom i veselom ugođaju, a jedno od takvih mjesta je upravo Hugo's bar, koji ove godine priča najljepšu adventsku priču.

Preko dana, u omiljenom je baru naglasak na opuštanju uz kavu, a u večernjim satima, Hugo's  garantira najbolje božićne partije u gradu. Bijeg od svakodnevnice na adresi Jarunska 5, obećaje najljepše provedeno vrijeme s prijateljima i obitelji. Mirisi kuhanog vina, medenjaka i najljepše okićeni borovi koji pružaju osjećaj kao da ste u pravom božićnom filmu, samo su neke od crtica koje opisuju Hugo's kao savršenu lokaciju za „adventiranje“. Mjesto gdje možete susresti polarne medvjediće, sobove, vjeverice i snjegovića, prizivaju na fotografiranje uz magičnu božićnu priču.

Hugo's bar je za ovo najljepše doba godine pripremio najbolje piće, glazbu za plesanje i najzabavniju atmosferu zbog koje nećete pomišljati na odlazak kući. Zastanite i uživajte u blagdanskoj čaroliji i pobrinite se da vam ovaj najljepši dio godine bude ispunjen smijehom, zabavom i uvijek punom čašom.

 
 
Foto: Bojan Zibar
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 12.12.2018 9:52:59
  • Bodova: 46265
  • Prijavi
Bilo bi lijepo posjetiti.