Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Horoskopski znakovi koji su otvoreni vs. oni koji ne otkrivaju ništa

Horoskopski znakovi koji su otvoreni vs. oni koji ne otkrivaju ništa© www.profimedia.hr

Držiš li svoje osjećaje za sebe ili sa svima razgovaraš o svemu?

Govoriti o svojim osjećajima je dobro. Uostalom, to može pomoći u rješavanju tih emocija i ostalih problema te ti pomoći da otkriješ da su  komplicirani osjećaji zapravo prilično jednostavni.

Međutim, ne vole svi razgovarati o svojim osjećajima niti su svi jednako dobri u tome. Neki ljudi jednostavno vole svoje živote čuvati kao tajnu. Mnogo je onih koji žele zadržati stvari za sebe - možda zato što to žele sami shvatiti, ili možda zato što se boje da će, ako razgovaraju o svojim osjećajima, biti ismijani. Može biti teško otvoriti se, a o tome nam nešto može otkriti i horoskop.

Koji horoskopski znakovi vole svoje osjećaje zadržati za sebe, a koji će razgovarati sa svima o svemu?

 
RAK

Rakovi definitivno pobjeđuju u ovoj igri. Iako mogu biti vrlo emocionalani, to se zapravo ne prevodi u otvorenost. Budući da ne voliš dijeliti osobne stvari, veća je vjerojatnost da ćeš sve to zadržati u sebi. Čak bi i terapeuti teško izvukli nešto iz tebe. 

1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 13.6.2019 9:22:51
  • Bodova: 18893
  • Prijavi
Istina,volim da me slušaju kad govorim,a ne da govorim u prazno. Rakovi zatvoreni,bome istina,zavuku se u te svoje ljušture i teško izlaze van.