Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Glasajte za omiljene proizvode i osvojite vrijedne darove

Glasajte za omiljene proizvode i osvojite vrijedne darove

Odaberite najbolje proizvode na hrvatskom tržištu u 2018. godini

U tijeku je glasanje za prestižnu titulu Proizvod godine, a upravo vi, naše čitateljice i čitatelji svojim glasovima odlučujete koji su to najbolji proizvodi na hrvatskom tržištu u 2018. godini. Proizvodi su podijeljeni u 28 kategorija i pokrivaju većinu proizvoda široke potrošnje, a u konkurenciji su isključivo noviteti, tj. proizvodi koji su izašli na tržište nakon 1.6.2017. (novi ili redizajnirani/obnovljeni stari proizvodi).

Kako glasati?

Glasati možete do 2.12.2018. otvaranjem jedne od kategorija navedenih na stranici Proizvod godine. Glasati možete bez obzira na to da li ste registrirani na portalu ili ne, ali možete glasati samo jednom u pojedinoj kategoriji.

I ove godine smo za vas osigurali vrijedne nagrade:
  • 1x Premium paket za dvoje u dvokrevetnoj sobi u hotelu Sotelia sa uključenim wellnesom u najboljem wellnessu u Sloveniji, Orhidelia (u vrijednosti 634 EUR)
  • 10 x Sherri Hill sunčane naočale
  • 1x narukvica Freywille
  • 2x2 ulaznice za Christmas Gala dodjelu nagrada i koncert Nine Badrić i Petra Graše
 
Komentari
+2