Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Exhibition Open Air 2009@Totomore

Exhibition Open Air 2009@Totomore

Približava se praznik Dana državnosti, a njime i vruće plesne ljetne noći...

Približava se praznik Dana državnosti, a njime i vruće plesne ljetne noći... Već možete pretpostaviti da je stiglo vrijeme za značajan jubilej, peti nastavak sada već kultnog Exhibition Open Air-a.

Totomore (kraj Čakovca) će i ove godine, tradicionalno 24. lipnja, postati meka za sve partijanere, freakove i ine srodne brijače željne dočekati jutra na plesnoj plaži. Ove godine po prvi put na Exhibition-u svojim majstorijama počastit će nas Dj Mary – za manjinu koja ne zna - jedan od veterana i pokretača hrvatske elektronske underground scene.

Exhibition  ponovno ugošćuje Markusa Wesena koji je svojim osebujnim setom ostavio nezaobilazni pečat prošlom eventu. Uz Wesena, tu je i Dj Pierce, koji se svojim iznimnim glazbenim talentom i nastupima izvan granica Europe potvrđuje i kao producent poznatih izdavačkih kuća poput Traum, MBF, Trapez, Get Phisical, Blufin. Valja napomenuti da istoimeni dj uz svoj stisnut raspored, radi i remikseve za velikane poput Minilogue, Lutzenkirchena, Babitcza. Sve u svemu, riječ je o  čovjeku čija je karijera u stalnom usponu, a redoviti rezidencijalni nastupi na Exhibition-u predstavljaju kvalitetnu bazu Exhibition evenata kao takvih.

Uz navedena gostovanja za dj pult stati će još i Fibo, Yapa i Nino Cramer uz nezaobilazne vizualizacije koje potpisuje rezident VJ Eyemolesterom.

Tko god posjeti Totomore, a pri tome mu je alternativna strana dobrog zvuka 'd best of', približit će si atmosferu dobrog partijanja bez puno truda. Stoga samo dođite i 'guštajte' u upečatljivom basu vrhunskih glazbenika jer je garancija potpunog doživljaja zajamčena.
 
LINEUP:   
            
MARY (ZG)   AudioMetric Rec.
www.djmary.com
www.myspace.com/djmary

PIERCE (GER) My Best Friend/BluFin/Yellow Tail/Beatmodul
www.djpierce.de
www.myspace.com/piercecologne  

MARKUS WESEN (GER) Blu-Fin, Tanzbar, Affin, Restart, Circle, Ohral
www.markuswesen.com
www.myspace.com/markuswesen  
 
FIBO  (ČK) Exhibition/Treffpunkt
www.myspace.com/djfibo  

NINO  (ČK) Exhibition/Treffpunkt
www.myspace.com/ninocramer

YAPA (VŽ) Dance Factory/Exhibition
www.myspace.com/djyapa

EYEMOLESTER (ČK) visuals   minPx/randomSynapticBrainFrequency/Exhibition
www.eyemolester.com                                         
www.myspace.com/eyemolester

Start: 22:00 end 08:00
Ulaz: 60 kn /8€ do 00.00, poslije   70 kn /9,5€  

U slučaju vremenske nepogode event će se održati u zatvorenom dijelu kompleksa „TOTOMORE“!   

Exhibition@Totomore 08 video:
www.youtube.com/watch?v=khvp10cBFRE
        
INFO:    
www.exhibitionfest.com
www.myspace.com/exhibitionparty
exhibitionfest@gmail.com

 
Komentari
+2