Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Dva najveća strip junaka Asterix i Obelix se vraćaju

Dva najveća strip junaka Asterix i Obelix se vraćaju

Na filmska se platna vraćaju Asterix i Obelix, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati djeca i odrasli. TAJNA ČAROBNOG NAPITKA je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobjedivih junaka koji pred veliko platno dovode cijelu obitelj. U ovoj priči Čudomix odlučuje da je vrijeme za osiguranje budućnosti sela te zajedno s Asterixom i  Obelixom  kreće u potragu za mladim druidom kojemu može prenijeti tajnu o čarobnom napitku. Film je nastao prema stripu Renéa Goscinnyja i Alberta Uderzoa. Originalnu priču je stvorio Alexandre Astier.

I ovoga puta glas Asterixu je dao Mario Petreković, a Obelixu David Vurdelja - Baby Dooks. Ostale glasove posudili: Pero Juričić, Željko Duvnjak i Duško Valentić.

ASTERIX: TAJNA ČAROBNOG NAPITKA, u distribuciji Blitza, u CineStar i ostala kina dolazi 6. prosinca, a ulaznice možete kupiti na linku: https://www.blitz-cinestar.hr/kids/asterix-tajna-carobnog-napitka-sink/5732/20181204

POGLEDAJ TRAILER:


 
 
Komentari
+2
 
dorryy00
  • 6.12.2018 13:29:35
  • Bodova: 25634
  • Prijavi
Obožavam ih ...vraćaju me u djetinjstvo kada sam dobila njihovu slikovnicu...a bilo je to prije 30-tak godina :)
vmarina
  • 6.12.2018 11:39:09
  • Bodova: 45221
  • Prijavi
Volim njihove pustolovine.