Disney On Ice napokon u Zagrebu

Disney On Ice napokon u Zagrebu

Mickey i Minnie Mouse, Simba, Petar Pan i drugi likovi iz poznatih crtića dolaze u Zagreb

Mickey i Minnie Mouse, Simba – kralj lavova, Petar Pan, Mala sirena, Lilo i Stich te mnogi drugi poznati likovi iz Disneyevih animiranih filmova dolaze u Zagreb. Nesvakidašnji gosti predstavit će se publici u zagrebačkoj Areni u kojoj će od 11. do 13. prosinca zaživjeti prava bajka – mjesto na kojem će cijela obitelj doživjeti nezaboravno putovanje i iskustvo za cijeli život. Ovaj glazbeno-scenski spektakl održava se na ledu, napravljenom posebno za ovaj događaj na kojem će nastupiti profesionalni klizači u prekrasnim kostimima Disneyevih crtanih junaka.

Čudesno putovanje Mickeya i Minnie prilika je da sa svojim najmlađima otputujete na mjesto u kojem pozitivni i zabavni Disneyevi likovi sve uspijevaju riješiti na osebujan način uz mnogo ljubavi i radosti. Posebna scenografija te zvučni i svjetlosni efekti iznad i ispod leda impresionirat će svakog posjetitelja te istovremeno obogatiti vrhunsku umjetničku izvedbu svih klizača tijekom dvosatnog nastupa. Unutrašnjost Arene Zagreb će za potrebe predstave biti potpuno promijenjena. Parket će prekriti ledena površina ispod i iznad koje će se zahvaljujući specijalnim efektima dočarati prava bajka. Posjetitelji će doživjeti podmorje, afričku prašumu, magloviti London, tropske plaže i još mnogo toga iz prekrasnih Disneyevih priča. Naime, kako bi gledatelji doživjeli nezaboravno iskustvo i čaroliju prave bajke, scenografija će zauzeti trećinu Arene, a publika će uz glazbu, svjetlosne i druge efekte vidjeti kako ledom „plovi“ brod pun gusara kojim upravlja kapetan Kuka, kako leti Petar Pan, kako izgleda i zvuči afrička prašuma u kojoj vlada Kralj lavova Simba i još mnogo više.

„Na showu Disney On Ice radi stotinjak ljudi zaduženih za scenografiju, zvuk, svjetlo te 44 klizača iz 11 zemalja. Show se izvodi već 28 godina, putujemo devet mjeseci godišnje po cijelom svijetu, a već smo posjetili 51 zemlju. Smatram da ćemo donijeti veselje svima koji će posjetiti show“, izjavio je Charles M. Cornell, predstavnik projekta Disney On Ice za Europu na konferenciji za novinare u Zagrebu.

„Raduje nas veliki interes obitelji, tvrtki, škola i dječjih vrtića i mnogih drugih iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja te vjerujemo da će svoje mjesto u Areni uspjeti osigurati svi koji žele doživjeti ovaj spektakl na ledu i pravu bajku koja se nalazi u Disneyevim pričama“, rekao je Zlatan Jaganjac koji je zadužen za odnose s javnošću ovog projekta u Hrvatskoj.

Broj mjesta po jednoj predstavi ograničen je na 8000 pa se ukupno planira održati šest predstava u razdoblju od 11. do 13. prosinca 2009. Ulaznice za Disney On Ice – Čudesno putovanje Mickeya i Minnie, po cijeni od 80 kn na dalje, mogu se kupiti putem internetske stranice www.eventim.hr kao i na prodajnim mjestima Eventima diljem Hrvatske.

Tajana Tretnjak

 
Komentari
+2
 
Moderator
pero
 • 27.11.2009 10:12:17
 • Bodova: 16488
 • Prijavi
Evo provjerila sam, ima još najjeftinijih ulaznica (nema najskupljih :) ) Na eventimovoj stranici možete točno vidjeti koja su mjesta još slobodna. U svakom slučaju isplati se pogledati, bit će predivno!!
avi
 • 26.11.2009 21:45:34
 • Bodova: 820
 • Prijavi
steta sto nismo malo ipak veci iako smo vec puno narasli............
malecna
 • 26.11.2009 13:06:39
 • Bodova: 2416
 • Prijavi
Karte bile prodane (ove jeftinije) već prije tri tjedna...Mi smo još mali, ali sigurna sam da je to doživljaj!
marinkusa
 • 26.11.2009 13:01:21
 • Bodova: 2052
 • Prijavi
i htjedoh još napomenuti da su te najjeftinije ulaznice odmah rasprodane,dakle ostaju one od 100 i koju kunu na više!
marinkusa
 • 26.11.2009 13:00:30
 • Bodova: 2052
 • Prijavi
urnebesna stvar,sigurna sam.Ali ulaznice po najnižoj cijeni od 80 kn,i to samo za djelomičan pogled na klizalište)je malo too much.Barem za mene i moju peteročlanu obitelj!!