Dijeta 9 kg - još uvijek ultra popularan način mršavljenja

Dijeta 9 kg - još uvijek ultra popularan način mršavljenja

2007. godina donijela je mnogo zanimljivih tema, osobito iz područja zdravlja

Povodom naše 10. obljetnice postojanja u ožujku obradili smo teme koje su vas najviše interesirale u 2006., našoj prvoj godini postojanja. U godini nakon, 2007. sve smo se više uhodavali, naša zajednica je rasla iz dana u dan i sve je ljepše bilo biti okružen divnim ženama iz naše zemlje, ali i susjednih država. Sve više smo se družili na forumu i raspravljali o brojnim temama koje nas vesele, muče, žaloste, oraspoložuju, interesiraju...

Kod objavljenih članaka istraživali smo teme koje su zanimale nas i vas, sve ono za što smo mislili da je aktualno te važno za spomenuti. A vi ste, naravno imale svoje favorite i najčitanije članke...

Dijeta 9 kg

Sve mi želimo biti lijepe i fit, a neke od nap sut do toga isprobale su uz pomoć "Dijete 9 kilogama"

Ova dijeta omogućava mršavljenje do 9 kg u 14 dana, pod uvjetom da se striktno držite plana dijete. Tada dolazi do promjene metabolizma, te ukoliko nastavite normalno jesti nakon 2 tjedna, kilogrami se neće vraćati. Članak donosi detaljan plan prehane kojeg se treba pridržavati, većinom proteina i povrća.

A ako to točno izgleda pogledajte OVDJE.
 


Simptomi i bolovi koje ne biste smjeli zanemariti

Ne kaže se bez veze da  zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu... Poboljšanje zdravlja i rješavanje svakodnevnih i dugotrajnih boljki i bolesti definitivno je tema koja interesira sve nas. a ovaj članak ukazao je na važnost simtoma i bolova koje možda ignoriramo, no ne bismo smjeli jer bi se moglo raditi o ozbiljnim zdrastvenim problemima. Bolovi u prsima, grlu, donjem dijelu leđa, grčevi, promuklost ili pak nedostatak zraka - sve su to simptomi koji mogu ukazivati na ozbiljne zdrastvene probleme.

Budite odgovorni i pročitajte cijeli članak OVDJE - možda spasite svoj ili tuđi život.
 


Seksualni položaji za odgađanje ejakulacije muškaraca  

Seks je važan za naše zadovoljstvo, intimnu povezanost s partnerom, ali i zdravlje, pa onda nije čudno da ga želimo što više, da bude što kvaliteniji i a traje što više. Ako vaš partner ima problema s preranom ejakulacijom - niste jedini niti je to nešto čudno ili sramotno. A i na svu sreću ima načina kako se pozabaviti tim problemom. Jedno od rješenja jest da obratite kako vodite ljubav - jer neke poze mogu biti preuzbudljive i inicirati preranu ejakulaciju. Kako bi to odgodili, postoje neki seksualni položaji koje bi trebali izbjegavati, te položaji koje bi trebali više prakticirati.

Cijeli članak pročitajte OVDJE
 


Pet tibetanaca - vježbe za mladost, dugovječnost i zdravlje

I posljednje od pet načitanijih tema vezane su za  zdravlje. Na četvrtom mjestu najčitanijih članak u 2007. godini su vježbe koje su tibetanski svećenici koristili kako bi živjeli duže i zdravije. Prema Tibetancima, ove vježbe aktiviraju i stimuliraju sedam ključnih čakri, koje zauzvrat stimuliraju žlijezde endokrinog sustava. Endokrini sustav je bitan za cjelokupno funkcioniranje organizma i za proces starenja. Tako ćete ovim vježbama utjecati na sve organe i sustave, uključujući fizičke i energetske sustave koji utječu na procese starenja.

Koje su to vježbe, te kako ih pravilno izvesti pročitajte OVDJE.
 


Humani papiloma virus (HPV)

Genitalni HPV najčešća je spolno prenosiva bolest kod žena i muškaraca, pa nije čudno što je ovaj članak izavao velik interes čitatelja, jer je većina seksualno aktivnih ljudi bila u nekom trenutku u životu izložena HPV-u. Humani papiloma virus ili HPV je česta infekcija koja uzrokuje abnormalan rast tkiva na koži tijela. Postoji preko 100 različitih tipova HPV, od kojih neki uzrokuju pojavu bradavica na rukama i nogama. Više od 30 vrsta se prenosi seksualnim odnosima i poznati su još pod nazivom genitalni humani papiloma virus.

Sve o ovom virusu, kao i o tipovima i razlikama HPV-a, simptomima i liječenju možete saznati OVDJE.
 
 
Komentari
+2
 
virensa
 • 7.4.2016 21:28:06
 • Bodova: 18807
 • Prijavi
ma dajte, kakva dijeta od 9 kg. Sakupljaš kilograme mjescima ili godinama, nema nikakve šanse da ćeš izgubiti 9 kg u 15 dana. i ako da, to je samo voda i izgledaš iscjeđeno. Dajte se okanite tih dijeta 35 kila u 2 dana i slično
_lusse_
 • 5.4.2016 17:33:24
 • Bodova: 3916
 • Prijavi
Samo tjelovjezba zene moje
stiponja79
 • 5.4.2016 16:34:31
 • Bodova: 59953
 • Prijavi
Ova dijeta nema veze sa zdravim razumom, a sto radi za zdravlje bolje ni ne pricati
astoria
 • 5.4.2016 13:31:40
 • Bodova: 25884
 • Prijavi
nista novo