Deset super načina da se motiviraš i u onim trenucima kada ti nije ni do čega

Deset super načina da se motiviraš i u onim trenucima kada ti nije ni do čega© Unsplash

Iako je posve u redu povremeno se odmaknuti od realnosti i malo se opustiti, takvo stanje nije održivo dugoročno stoga je u tim trencima vrlo važno znati kako se ponovno pokrenuti i vratiti na pravi put

Svi smo se u životu susreli s onima danima kada se osjećamo bezvoljno i nemamo motivacije niti inspiracije za rad. Takve su emocije posve normalne i uobičajene, ukoliko se ne događaju prečesto.
 
Život je pun uspona i padova, a posljednjih mjeseci cijeli se svijet promijenio. Danas živimo u nekom 'novom normalnom' pa i ne čudi činjenica da mnogi pate od depresije, anksioznosti i nedostatka motivacije za obavljanje svojih uobičajenih zadataka.
 

via GIPHY

Izležavanje uz Netflix i skrolanje po mobitelu omiljene su nam aktivnosti koje nam u tim trenucima pomažu da zaboravimo na ono što se dešava 'tamo vani'.  Iako je posve u redu povremeno se odmaknuti od realnosti i malo se opustiti, takvo stanje nije održivo dugoročno stoga je u tim trencima vrlo važno znati kako se ponovno pokrenuti i vratiti na pravi put.
 
Imaš li i sama problema s pronalaženjem motivacije i inspiracije, u nastavku ti donosimo deset odličnih trikova koji će ti pomoći u onim trenucima kada ti nije ni do čega.
 
Foto: Unsplash
 
 
 
Pronađi prijatelja

Ljudi su društvena bića, a kada se osjećaš depresivno nastoj se okružiti s pozitivnim ljudima koji će ti dati energiju, motivirati te i pomoći ti da se osjećaš bolje. Razgovaraj s prijateljima o njihovim strategijama, pogreškama i iskustvima jer na taj način puno možete naučiti jedni od drugih. Kad čuješ tuđa iskustva i emocije, shvatiti ćeš da tvoj život nije toliko loš.
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2