Demi Lovato predstavila na Cannes Lions novi show Simply Complicated

Demi Lovato predstavila na Cannes Lions novi show Simply Complicated

Američka glumica, pjevačica i glazbenica pričala o suradnji s YouTubeom

Demi Lovato pridružila se jučer Susanne Daniels, voditeljici originalnih sadržaja YouTubea na Cannes Lions pozornici. Ovdje su pričali o partnerskoj suradnji i novoj dokumentarnoj seriji koja govori o mentalnom zdravlju. "Sad kad sam navršila 25 godina, osjećam da sam na prekretnici", našalila se Lovato, "prošla sam četvrtinu života".


Ovom serijom želi se obratiti svojim obožavateljicama. "Promatram svoju budućnost i prošlost i želim to podijeliti sa svojim fanovima", kaže, jedino joj je teško privići se na stalnu prisutnost kamera. Objasnila je zašto se odlučila na ovu suradnju baš s YouTubeom i kako je još prije 10 godina pokrenula svoj YouTube kanal. Kako je kreirala mnogo svog sadržaja i povezala se sa svojim fanovima, ova suradnja joj predstavlja ostvarenje sna.


S druge strane, Susanne Daniels iz YouTubea je objasnila njihovu želju da počnu kreirati premium sadržaj, kako bi njihovi oglašivači to još više prepoznali kao dobru platformu za oglse. "Zašto smo nakon svih ovih godina odlučili da je vrijeme da napravimo reklamno podržane originalne sadržaje? Jer se sve više i više serija prikazuje bez reklama putem pretplata i premium kabelskih programa." Prema statistikama oglasima podržane originalne serije su pale s 85% na malo više od 65%. Kako sve više sadržaja prelazi na pretplatu, ova se promjena ubrzava.
Davor Balaško
 
Komentari
+2