Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Brutalno iskren ljetni horoskop. Kakva avantura očekuje tvoj znak?

Brutalno iskren ljetni horoskop. Kakva avantura očekuje tvoj znak?© www.profimedia.hr

Vatreni znakovi će uživati, a zemljani će se prvo malo namučiti

Zanimaju te najbolja i najgora predviđanja za horoskopske znakove za vruće ljeto 2019. godine? Hoće li vatreni znakovi svojim temperamentom uništiti potencijalne ljetne avanture? Hoće li se vodeni znakovi previše vezati za prolazne slatke ljubavi? Mogu li zemljani znakovi ostati prizemljeni dok ih mame čari vrućih dana i dugih ljetnih noći? Hoće li zračni znakovi napokon uspjeti naći savršeni balans koji će ih dugoročno zadovoljiti? 

U kasnom ljetu i ranoj jeseni 2019. godine, Jupiter će ući u znak strijelca što će pogodovati vatrenim znakovima, ali i vagi i vodenjaku. No, ovo neće biti jednostavno ljeto za blizance, djevice i ribe. Više ti donosimo u detaljnom pregledu pojedinosti nadolazećeg ljeta za tvoj znak
Ovan

Ljubav 

Ovo ljeto će biti vrlo pozitivno zbog ulaska Jupitera u znak strijelca koji će ti donijeti prekrasne spojeve. Mars će biti vrlo dominantan u mjesecu kolovozu, te će ti podariti veliku erotičnu energiju. Pod ovim nebom tvoj ljubavni život će napredovati i uspjet ćeš riješiti probleme sa svojim partnerom, ali ne smiješ zaboraviti da kvadriranje Saturna zahtijeva zrelost u ljubavnom odnosu koji se stoga mora razvijati mirno i oprezno. Usamljena srca bi trebala iskoristiti prvi dio mjeseca kolovoza kako bi stekli nove prijatelje, ali ne smiju ostati u kući i čekati ljubav, inače se ništa neće dogoditi. Sve u svemu, tvoje srce je sada mnogo otvorenije za nove emocije.

Karijera

Što se tiče posla, Jupiter ti nudi puno mogućnosti tijekom ovog ljeta. Ako radiš na nekom važnom projektu, nemoj mirno čekati, nego pokušaj djelovati do kraja srpnja jer Jupiter podržava sve tvoje ideje i omogućuje ti upoznavanje ljudi koji su vrlo korisni za tvoju karijeru. Suradnje, ugovori, i zarade se bliže, te bi mogle ubrzo stići na tvoju adresu, ali samo zahvaljujući tvojoj profesionalnoj predanosti. Ako želiš promijeniti posao, rujan će biti najbolji mjesec za donošenje i provođenje takve odluke.

Zdravlje

Kolovoz će biti povoljan za obnovu energija koje su potrošene na provođenje brojnih projekata na radnom mjestu. S ovim čudesnim Jupiterom možeš naći pravo riješiti za svoje financijske probleme. Ovo ljeto ti neće biti baš povoljno za bavljenje sportovima koji su preopasni, i za avanture na dalekim mjestima. No, u međuvremenu ćeš biti smirenija i optimističnija, a osmijeha na tvojim usnama neće nedostajati. Saturn će ti stvarati male zdravstvene komplikacije vezane za kosti i zube. Pripazi da ne postaneš pesimistična i depresivna pred kraj ljeta.
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2