Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Blizanci - godišnji horoskop 21.5.2019. - 21.5.2020

Blizanci - godišnji horoskop 21.5.2019. - 21.5.2020

Dobre vijesti, drage Blizanke! Ovo može biti odlična godina za vas

Na početku vaše prognoze, Jupiter se nalazi u Strijelcu, vašoj sedmoj astrološkoj kući, što vaše odnose i veze stavlja u fokus. Imate prilike upoznati nove ljude koji vam kasnije mogu postaviti prijatelji ili čak partneri. Osobe koje su vam bliske bit će kooperativnije nego inače.
 
Zvjezdan
Foto: Depositpshoto, Izakowski

Po čemu su Blizanci posebni

Vi ste rođeni komunikator, osoba s idejom i mišljenjem o bilo kojem pitanju. Nemirni ste, promjenljivi i nikad dosadni. Simbol Blizanaca predstavlja dualnost vaše svestrane prirode. Možete biti pravi anđeo jedan dan i vrag već sljedeći. Veseli ste i volite zabavu, ali imate i onu ozbiljnu stranu. Merkur, vaš vladajući planet, daje vam dobar intelekt, snažnu znatiželju i brzu reakciju na ljude i situacije. Možda najbolji dar koji vam Merkur daje je trajna unutarnja mladost. Možete uspjeti kao pisac, tajnica, inženjer, novinar, prevoditelj, učitelj, bloger, predavač, statističar, programer, glumac, ili u bilo kojoj karijeri koja vam omogućava raznolikost i traži svestranost. Stupite li u brak, izaberite inteligentnog partnera koji je samodovoljan i koji će kod vas održati interes i zabavu. Odbijaju vas partneri koji su pretjerano ovisni ili emocionalni.

Rođeni u 1. dekadi (22.-31.5.): Merkur je posebno jak u vašem životu. Znatiželjni ste, kreativni i inteligentni. Tražite li ljubav, budite spremni na nju cijelu godinu, jer ćete biti povoljnih prilika. Ove godine, trebate koristiti svoj intelekt na mudar način. Mogli biste iskusiti šokantan razvoj događaja u privatnom životu. Činite li bilo što nezakonito, vaša djela će vjerojatno postati vrlo javna. Ključni pojmovi: svestrani, brzih reakcija, nemirni.

Rođeni u 2. dekadi (1.-10.6.): Venera je naročito utjecajna u vašem životu. Žudite za istinskom ljubavi jer su vam odnosi veoma važni. Venera vam daje šarm, dobar izgled, financijsku sposobnost i karizmu. Glavni problem koji morate izbjegavati je bilo kakva tendencija k lijenosti ili trošenju novca više nego što si to možete dopustiti. Ove godine, poradite na svojoj pojavi i stavovima. Ključni pojmovi: senzualni, romantični, privlačni.

Rođeni u 3. dekadi (11.-21.5.): Veliki utjecaj u ovoj dekadi ima Uran. Inventivni ste, uzbudljiviji i neovisni. Ono što vam treba je više reda. Potrebna vam je stalno mentalna stimulacija kako biste bili sretni. Ove godine, poradite na samokontroli, pa ćete biti uspješniji. Postavite jasne rokove kad nešto planirate, a zatim ostanite fokusirani i naporno radite dok to ne postignete. Ključni pojmovi: analitični, znatiželjni, hiroviti.  
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2