Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Blizanci - godišnji horoskop 20.5. 2020. – 20.5. 2021.

Blizanci - godišnji horoskop  20.5. 2020. – 20.5. 2021.© www.profimedia.hr

Sretan ti rođendan, radoznala i komunikativna Blizanko! Ovo je svima godina izazova, ali svojom sposobnošću brzog snalaženja ipak možeš izvući najviše za sebe

Promjene, dobre prilike i nekoliko prepreka čekaju na putu, no zadržavanjem mira imaš priliku i za rast. Ovo je godina retrogradnih planeta, a upravo sada je nastupilo razdoblje s više njih; tvoj vladar Merkur započinje svoj čuveni, trotjedni retrogradni hod 18.6.

 
Po čemu su Blizanci posebni

Brzo razmišljanje je jedna od tvojih najprivlačnijih osobina. Inteligentna si, prijateljski nastrojena, uvjerljiva, prilagodljiva, svestrana i dugo ostaješ mladenačkog duha. Uživaš u stimulativnim razgovorima. Privlači te raznolikost, ali ti stvari brzo dosade, što može objasniti zašto mnogi Blizanci ulaze u brak više od jednom. Merkur je tvoj vladajući planet, a povezan je s učenjem, povezivanjem i komunikacijama: ti voliš to sve. Blizanci pripadaju grupi zračnih znakova što govori da si inteligentna, artikulirana i sklona učenju. Kao i simbol tvog znaka, imaš dualnu prirodu: jedan dan si umiljata mačkica, a drugi dan pravi tigar. Odlučiš li se na brak, izaberi partnera koji je ugodan, pametan, zabavan, pokazuje ljubav i otvorenog je uma.

Rođeni u 1. dekadi (21.-31.5.): Merkur je naročito važan u tvojoj karti. Posjeduješ sjajan spoj logike i kreativnosti. Um ti je toliko aktivan da ponekad zanemaruješ fizičke i emocionalne potrebe. Uvijek tražiš istinu. Često osjećaš nemir, nervozu ili napetost. Trebaš se fokusirati na jednu stvar, po mogućnosti upravo onu koju obavljaš u tom trenutku. Ključni pojmovi: znatiželjna, svestrana, izražajna.

Rođeni u 2. dekadi (1.-10.6.): Venera ima posebnu snagu u tvojoj astrološkoj karti. Odnosi i veze su ti veoma važni. Sanjaš o beskrajnoj ljubavi, a vjerojatno je možeš i naći provodiš li vrijeme s istomišljenicima. Na vrhu liste prioriteta su ti ljubav, novac, ljepota, komfor i sigurnost. Svoje talente i druge resurse trebaš pametno iskoristiti kako bi bila fizički i financijski sigurna u kasnijoj dobi. Ključni pojmovi: privlačna, razborita, šarmantna.

Rođeni u 3. dekadi (11.-21.6.): Uran je posebno važan za rođene u ovoj dekadi. Uzbudljiva si osoba, inventivna i neovisna. Za sreću trebaš neprestanu mentalnu stimulaciju i miran kućni život izgrađen na temeljima ljubavi. Ove godine, eliminirajte sav nepotreban teret u intimnim odnosima i svemu što emocionalno ili financijski dijeliš s partnerom. Ključni pojmovi: analitična, radoznala, ekscentrična. 
 
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2