Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Bik - godišnji horoskop 20.4.2020. - 20.4.2021.

Bik - godišnji horoskop 20.4.2020. - 20.4.2021.© www.profimedia.hr

Sretan rođendan, čvrsta i stabilna pripadnice ovog zemljanog znaka! Ulaziš u godinu izazova, ali svojom upornošću možeš izvući ono najbolje

Promjene, dobre prilike i nekoliko prepreka čekaju na putu, no zadržavanjem mira imaš priliku i za rast. U danima prije sredine svibnja, tvoj vladar Venera, zajedno s Jupiterom i Saturnom kreće u retrogradni hod, pa očekuj podosta usporena zbivanja i frustracije.
 
Po čemu su Bikovi posebni

Lojalnost je jedna od tvojih najcjenjenijih odlika. Ostaješ uz prijatelje i kad život postane težak. Strpljiva si, oprezna i dosljedna u ponašanju. Tvoj vladar Venera je povezan s ljubavi, ljepotom i novcem; tebi je važno svo troje. Bikovi se povezuju s elementom zemlje, što govori da si senzualna i sklona užicima. Kao i životinja koja te simbolizira, znaš ponekad biti tvrdoglava. Bilo kakva neželjena promjena uznemiruje tvoj osjećaj sigurnosti. Treba ti dovoljno vremena kad se primiš bilo kojeg posla, uključujući i ljubav. Nisi sklona žurbi i želiš biti sigurna da je to ono pravo. Stupiš li u brak, izaberi partnera koji dijeli tvoje vrijednosti i koji je ljubazan, strpljiv, strastven i zna cijeniti tvoje kvalitete.

Rođeni u 1. dekadi (20.-30.4.): Venera je veoma važna u tvojoj karti. Odlučna si i diplomatična u svom životnom pristupu. Ljubav, novac, lijepe stvari i sigurnost su ti vrlo bitni. Moguće je da ti je glas na neki način poseban. Odanost je tvoja glavna karakteristika u odnosima i vezama. Ove godine trebaš raditi na promjeni i prilagodbi dugoročnih planova, naročito u karijeri. Ključni pojmovi: atraktivna, velikodušna, temeljita.

Rođeni u 2. dekadi (1.-10.5.): Merkur je veoma jak u tvojoj karti. Pametna si, elokventna, brzo razmišljaš i imaš odličnu sposobnost uočavanja bitnog. Ipak, trebala bi biti manje kritična prema sebi i drugima. Odaj si priznanje i za najmanji uspjeh koji postigneš. Ove godine, koncentriraj se samo na bitno i ne gubi energiju na svaku sitnicu. Ključni pojmovi: analitična, radoznala, precizna.

Rođeni u 3. dekadi (11.-21.5.): Saturn ima važnu ulogu za Bikove rođene u ovoj dekadi; daje ti autoritet i sposobnost postizanja dugotrajnih ciljeva. Ove godine, budi disciplinirana u profesionalnim ciljevima i prihvati ograničenja, kao i sporiji rast. Prihvati nove ideje, ali u dugoročnim planovima zadrži principe temeljitog rada. Neke planove ćeš morati ugasiti, ali se otvara prostor za nove. Imat ćeš prilike za daljnje obrazovanje, poslove povezane s inozemstvom ili duhovnim ostvarenjem. Da bi bila sretna, potreban ti je miran kućni život, temeljen na ljubavi. Ključni pojmovi: izdržljiva, ozbiljna, dostojanstvena.  
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2