Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Bik - godišnji horoskop 20.4.2017. - 20.4.2018.

Bik - godišnji horoskop 20.4.2017. - 20.4.2018.

Bikove očekuje zanimljivih dvanaest mjeseci

Sretan rođendan, Bikovi! Pripremite se na zanimljivih dvanaest mjeseci. Tražite li zaposlenje ili bolji položaj na sadašnjem radnom mjestu, Jupiter u vašoj šestoj kući (do sredine listopada) može donijeti sreću. Obzirom da se ova astrološka kuća odnosi i na zdravlje, Jupiter vam može pomoći i u rješavanju navika koje su štetne za vašu fizičku dobrobit. No, zato morate obratiti pažnju na povećanje težine.
Po čemu su Bikovi posebni

Lojalnost je jedna od vaših najcjenjenih odlika. Ostajete uz prijatelje i kad život postane težak. Strpljivi ste, oprezni i dosljedni u ponašanju. Vaš vladar Venera je povezana s ljubavi, ljepotom i novcem; vama je važno svo troje. Bikovi se povezuju s elementom zemlje, što govori da ste senzualni i skloni užicima. Kao i životinja koja vas simbolizira, znate ponekad biti tvrdoglavi. Bilo kakva neželjena promjena uznemiruje vaš osjećaj sigurnosti. Vama treba dovoljno vremena kad se primite bilo kojeg posla, uključujući u ljubav. Niste skloni žurbi i želite biti sigurni da je to ono pravo. Stupite li u brak, izaberite partnera koji dijeli vaše vrijednosti i koji je ljubazan, strpljiv, strastven i zna cijeniti vaše kvalitete.

Rođeni u 1. dekadi (20.-30.3.): Venera je veoma važna u vašoj karti. Odlučni ste i diplomatični u svom životnom pristupu. Ljubav, novac, lijepe stvari i sigurnost su vam veoma važni. Moguće je da vam je glas veoma poseban na neki način. Odanost je vaša glavna karakteristika u odnosima i vezama. Ove godine možete poboljšati svoj položaj u profesiji, obitelji ili zajednici. Ključni pojmovi: atraktivni, velikodušni, temeljiti.

Rođeni u 2. dekadi (1.-10.5.): Merkur je veoma jak u vašoj karti. Pametni ste, elokventni, brzo razmišljate i imate odličnu sposobnost uočavanja bitnog. Ipak, trebali biste biti manje kritični prema sebi i drugima. Odajte si priznanje i za najmanji uspjeh koji postignete. Ove godine, eliminirajte sve suvišno iz svoje glave, kao i iz doma u kojem živite. Ključni pojmovi: analitični, radoznali, precizni.

Rođeni u 3. dekadi (11.-21.5.): Saturn ima važnu ulogu za Bikove rođene u ovoj dekadi; daje vam autoritet i sposobnost postizanja dugotrajnih ciljeva. Ove godine, uključite odmor i relaksaciju u svoju dnevnu rutinu. Da biste bili sretni, potreban vam je miran kućni život, temeljen na ljubavi. Ključni pojmovi: izdržljivi, ozbiljni, dostojanstveni.

 
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
tmilic
  • 9.10.2017 9:23:21
  • Bodova: 2
  • Prijavi
Molim Vas da uradite horoskop za period 2017-2018 za škorpiju...Hvala Vam, divni ste...
samardzija62
  • 21.4.2017 8:31:57
  • Bodova: 1622
  • Prijavi
Moj mužič je odličje ljepote ovog znaka u svim segmentima.
elaeje
  • 21.4.2017 0:03:42
  • Bodova: 28095
  • Prijavi
Blazena 2 dekada.