Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Baruni bodre reprezentaciju, Leo u splitskom Vanilla Baru

Baruni bodre reprezentaciju, Leo u splitskom Vanilla Baru

U petak 20.6. imate priliku vidjeti Barune na Trgu bana Jelačića, a Lea u splitskom Vanilla Baru

Baruni 20.6. s navijačima u programu Hrvatske televizije, na Jelačićevu trgu i za kraj u Lampašima!

Jedan od najpopularnijih domaćih bendova bodrit će 20.6. navijače naše reprezentacije u studiju HTV-a i putem malih ekrana u sklopu programa „Volim nogomet - EURO 2008“ u 19:10  (HRT 2), a odmah potom i na Trgu bana Jelačića, neposredno prije početka tekme Hrvatska-Turska.  Nakon nogometnog ludila, Baruni u petak nastavljaju feštati do ranih jutarnjih sati. Stoga svima koji uz himnu „Neka pati koga smeta“ i aktualne hitove s albuma „Svanut će jutro puno ljubavi“ žele čuti više od Baruna, preporučamo da večer završe u klubu „Lampaši“  u Donjem Desincu (kod Jastrebarskog), gdje će Baruni održati koncert. Petak je dan za Barune!


Leo u splitskom Vanilla Baru 20.6.!

Nakon zapaženog nastupa u finalu 12. Hrvatskog radijskog festivala u Opatiji i nastupu na koncertu koji je u povodu obilježavanja 38. rođendana RVG-a upriličen prije nekoliko dana, Leo najavljuje veliki promotivni koncert u splitskom klubu Vanilla Bar. Miljenik ženske publike i pjevač koji je sa svojim aktualnim albumom „Krevet od ruža“ podjednako popularan u Hrvatskoj i u susjednoj Bosni i Hercegovini nastupit će u Vanilla Baru u petak 20.6.

Valja reći da je Split tek prva ljetna stanica promotivne turneje u sklopu koje Leo predstavlja hitove s aktualnog albuma „Krevet od ruža“, a mnogi će se složiti da ih je upravo na ovom albumu nanizao već cijelo mnoštvo – uz naslovni hit „Krevet od ruža“, tu su i pjesme „Natenane“ s 12. HRF-a, „Naša ljubav od svega je jača“, „Što su me lagale usne tvoje“, „Hej, ljubavi stara“ i još mnoge sjajne pjesme.

 
Komentari
+2