Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Bajka na ledu: Čarobnjak iz Oza

Bajka na ledu: Čarobnjak iz Oza

Klizački klub MEDO Vam poklanja karte za bajku na ledu

Klizački klub MEDO već niz godina organizira predstave na ledu prema slavnim bajkama. Kao i do sada, uz poznatu baletnu muziku , raskošnu rasvjetu, scenografiju i kostime, otklizat ćemo romantičnu priču za vašu djecu. Najmlađi će pronaći pregršt zabave, a oni malo stariji uživat će u divnoj glazbi i vještini naših klizačica i klizača.

Ovaj put su za vas pripremili bajku Čarobnjak iz Oza, koju ćete moći pogledati u Domu sportova, Zagreb, u Ledenoj dvorani

25. studenog 2008.god. u  10,00h, 15,00h, 18,00h
i
26. studenog 2008.god. u 10,00h , 13,00h

Planirajte dolazak sa svojom obitelji i uživajte u čudesnoj igri na ledu!
Priredba traje 60 min.

Klizački klub MEDO vam poklanja 5 puta po dvije karte za predstavu.

Svoje podatke (nadimak na portalu, ime, prezime, adresa i kontakt telefon) šaljite na mail info@zena.hr s naznakom "Bajka na ledu".

Klizački klub MEDO osnovan je 1994. godine zahvaljujući velikom entuzijazmu ljudi čija su djeca bili umjetnički klizači.
Od samog osnutka jedini  cilj kluba je razvitak umjetničkog klizanja te omasovljenje klizačkog sporta.

U kratkoj povjesti imaju se čime i kime ponositi, jer su u tom klubu svoje prvo znanje stjecali naši današnji reprezentativci Ž. Krizmanić, F. Vugec, M. Librić, M. Čuhalov i B. Martinec. Također im imponira podatak da je naša najbolja klizačica Idora Hegel  njihov član dugi niz godina.

Kroz vremenski period od 13 godina bilo je mnogo događaja, uspjeha i neuspjeha, uspona i padova, veselja i sreća nakon pobjeda, ali i tuge i razočarenja nakon poraza. Njihovi natjecatelji uspješno nastupaju u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Austriji, Italiji i Mađarskoj.

Iako je umjetničko klizanje individualni sport, na natjecanjima u kojima se proglašava i klub kao ukupni pobjednik ostvarili su dobre rezultate, kao što su:

KUP ZAGREBA

                             1997/1998     -   1.  mjesto
                             1998/1999     -   1.  mjesto
                             1999/2000     -   1.  mjesto
                             2000/2004     -   1.  mjesto

MEMORIJAL ANTUNA ŠKRTIĆA

                             1999    -   1.  mjesto
                             2006    -   1.  mjesto
                             2007    -   1.  mjesto

Osim samog natjecateljskog dijela klub smo koji od  samog osnutka organizira REVIJE NA LEDU.
Kroz taj niz godina postavili su šest poznatih bajki na ledenu pozornicu, a svake godine njihove bajke pogleda  oko 20 000 gledatelja svih uzrasta. Kako u prikazanim bajkama ima mjesta za sve članove od 2-30 godina, nakon revija veliki broj djece se odluči za školu klizanja.

Njihove bajke i natjecatelji sudjeluju u otvaranju novih malih klizališta po Hrvatskoj (Rijeka, Split , Koprivnica, Karlovac, Samobor, Zagreb). Također su se sa svojim revijama predstavili i u Sloveniji na Bledu.

U klubu danas aktivno trenira 50-ak natjecatelja. Od toga je 14 početnika u dobi od 3-5 godina, dok velika većina natjecatelja ima od 7 do 15 godina.

Sve su to djeca koja su svoje prve klizačke korake počela u njihovom klubu te pod stručnim vodstvom već nižu svoje prve pobjede. U svoje članstvo primaju i djecu s poteškoćama u razvoju te im pomažu da u skladu sa svojim fizičkim mogućnostima savladaju klizačko umjeće i sudjeluju u sportu.

Osim u buduće reprezentativce i predstavnike naše zemlje ulažu i u stručni rad i napredak hrvatskih trenera, tako da potiču njihovo školovanje, šaljemo ih na seminare u inozemstvo.

Glavna trenerica je Gorana Škalec Petrović trenutno apsolventica Kineziološkog fakulteta, sa završenim fakultetom za trenere umjetničkog klizanja u Pragu, te s diplomom za obavljanje stručnih poslova u sportu od strane Hrvatskog Olimpijskog Odbora.

Koreografi i pomoćni treneri u klubu su:
Danka Đurašević, s diplomom višeg trenera na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu,
Oksana Gorbačev , s diplomom  trenera /pedagoga  te vrhunskim znanjem donesenim iz Ukrajinske škole, te radu već 20 godina s najboljim hrvatskim klizačima,
balerina je Diana Kuneva sa završenim fakultetom trenera / pedagoga na visokoj školi,
kondicioni trener Boris Baotić trenutno apsolvent na Kineziološkom fakultetu.

Širok spektar djelovanja kroz natjecanja, bajke na ledu i niz raznih nastupa nameće im titulu najbrojnijeg, najorganiziranijeg i najuspješnijeg kluba umjetničkog klizanja u Hrvatskoj.

Od osnutka su otvoreni za nove ideje i domete u promicanju i postignućima na području sporta, razvijajući sportski duh natjecatelja. Želja im je da njihovim članovima sport postane dio i način života, da kroz njega izgrade svoju osobnost, steknu radne navike i izrastu u zdrave ličnosti.

 
Komentari
+2
 

Vezani članci