Astrologija ljubavi: Lavovi vole komplimente, Ribe male znakove pažnje

Astrologija ljubavi: Lavovi vole komplimente, Ribe male znakove pažnje© Depositphotos

Svaki horoskopski znak je drugačiji pa svaki zahtijeva poseban pristup. Donosimo vam najbolje metode kako pojedinom astrološkom znaku reći da ga volite

Od toga da svojoj ljubavi donesete vruću šalicu kave u krevet ujutro ili da pomognete u kućanskim poslovima, postoje mnogi načini za izražavanje ljubavi i brige bez da nužno izgovarate "volim te". Izbor načina kako komunicirati nježnost koju osjećate još je bogatiji kada je riječ o modernoj tehnologiji, tj. komuniciranju putem nje. Iako priznavanje ljubavi može biti izazovno, u dopisivanju o emocijama pomoći će vam poznavanje karakteristika astrološkog znaka vašeg partnera. 
Iako astrologija nema direktnog utjecaja na odnose koje gradite s ljudima, zabavno ju je i ponekad korisno uključiti u razumijevanje ljudi oko sebe, a pogotovo onih do kojih nam je posebno stalo. Tako će recimo Lavovi itekako željeti čuti pokoju verbalnu pohvalu, dok će Ribe čeznuti za malim znacima pažnje. Bilo kako bilo, astrološki znak vašeg partnera može vam pomoći u ostvarivanju kvalitetnije komunikacije. 

Donosimo vam pristupe i savjete za dopisivanje sa različitim horoskopskim znacima koji će vas naučiti koje rečenice magično djeluju na uši Jaraca, Bikova ili Riba, a koje pak potpuno odbijaju Vodenjake ili Lavove. 
 
Ovan (21.ožujak - 19.travanj)

Ovnovi su vedre duše pune energije i entuzijazma. Siloviti, odlučni i uvijek spremni za akciju, Ovnovi u vašem životu će obožavati slušati komplemente na račun svoje karizmatičnosti i samopouzdanja koji će im dati dodatan vjetar u leđa. A ako im date do znanja koliko vas njihova samouvjerenost potiče da i sami budete takvi, njihovoj sreći jednostavno neće biti kraja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Journalist/Reviews/Charts/EPKs (@wilcrossmusic)

1/12


 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 21.2.2020 21:54:51
  • Bodova: 144730
  • Prijavi
Ne lista mi se 12 str. Da dođem do ribe....