Astro vodič: Ovo je osam najgorih ljubavnih parova u horoskopu

Astro vodič: Ovo je osam najgorih ljubavnih parova u horoskopu© Profimedia.hr

Astrologija kaže da se karakteri nekih parova teško usklađuju u ljubavnoj vezi i svakako je potrebno puno više truda da bi veza bila uspješna

Kada se pojavi ljubav između dvoje ljudi, horoskop svakako nije nešto što je važno. No, ipak može biti zanimljivo pročitati jeste li među horoskopskim znakovima koji nisu kompatibilni.
 
Iako te tvoj partner ludo privlači i osjećaš samo ljubav, a i on osjeća isto što i ti, ne znači da ćete savršeno odgovarati jedno drugom. Na primjer, Rak je jako emotivno osjetljiv pa će se teško složiti sa znakovima koji ne vole izražavati osjećaje.


via Giphy

 

Stoga, kako bismo ti pomogli da u budućnosti izbjegneš nepotrebne probleme u vezi, donosimo popis parova kojima prema astrologiji nije suđeno da budu zajedno. Naravno, to ne znači da vezu treba prekinuti, ali možda ćete lakše savladati probleme ako ste oboje svjesni svojih razlika.
 
Bik & Ovan

Osim što su zaljubljeni jedno u drugo, ovo dvoje ljudi nemaju ništa zajedničko.  Ovan je spontan i živi ubrzanim životom, Bik se ne može nositi s iznenađenjima i voli ostati u svojoj zoni udobnosti. Iako će u početku možda dobro kliknuti, njihova će veza dugoročno polako nestajati.

 

via Giphy
1/8
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2