Astro rasipnici: Blizanci kupuju impulzivno, a Ovnovi ne znaju što znači kućni budžet

Astro rasipnici: Blizanci kupuju impulzivno, a Ovnovi ne znaju što znači kućni budžet© Profimedia.hr

Neki znakovi toliko vole kupovinu da vrlo rijetko razmisle prije vađenja kartice, a često zbog toga imaju glavobolju kada stigne račun

Voliš li često kupiti neki novi komad odjeće ili cipele koje su te oduševile svojom bojom? Šokiraš li se kada ti stigne račun kreditne kartice? Možda sve to ima veze s tvojim horoskopskim znakom. Astrologija kaže da neki znakovi puno više uživaju u kupovini i luksuznim stvarima.
 
Srećom, astrologija nam može pomoći da provjerimo jesmo li među znakovima koji baš i ne vode brigu o potrošnji i kućnom budžetu. Prvi korak prema "oporavku" naših računa u banci je da osvijestimo koliko i na što trošimo. Prekomjerno trošenje ne znači uvijek impulzivnu kupnju za sebe i bližnje, to također može biti pretjerano trošenje na restorane ili dostave, ali i posuđivanje novaca ljudima koji ga nikad neće vratiti.
 


via Giphy

U nastavku provjeri jesi li na ovom popisu i na što najviše voliš trošiti novac i gdje bi bilo dobro stisnuti kočnice.
 
1. Ovan

Ovan je impulzivan u svim područjima života, a to uključuje i trošenje. Ako nešto želesada, oni će to i dobiti. U njihovom slučaju, ako predugo razmišljaju o kupovini nečega, gubi se privlačnost. Stvari poput kućnog budžeta, financijskih planova i odricanja za njih su samo poteškoće, zbog čega su skloni nerazumnoj potrošnji.


via Giphy
1/6
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
canyon
  • 20.11.2020 9:17:07
  • Bodova: 16744
  • Prijavi
Mislim da ste ovaj put promasili, bar za vodenjake, poznam nekoliko i dosta su sparni da bas ne kazem skrti. Ovnovi isto, bar koje ja znam.
girlnextdoor
  • 19.11.2020 23:55:56
  • Bodova: 1379
  • Prijavi
lavovi znaju biti rasipnici... true