Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 9.7.-15.7.2018.

Astro prognoza za tjedan 9.7.-15.7.2018.

Romantična Venera ulazi u znak Djevice

Vrijeme je za povratak empatiji! Ovog bi tjedna emocionalni evokativni planeti mogli otopiti i ona najhladnija srca, ili barem započeti proces odmrzavanja. Emocije će biti vrlo intenzivne, u nekim situacijama čak i razorne, pa ih valja držati pod kontrolo. U utorak otvoreni Jupiter završava svoje četveromjesečno retrogradno kretanje, dok nas već u ponedjeljak očekuje djelovanje Venere u znaku Djevice...
 
Ovan

Zdravlje i briga o sebi postaju vam prioritet ovog tjedna, počevši od ponedjeljka 9. srpnja, kada estetici sklona Venera ulazi u znak Djevica i u vašu šestu kuću blagostanja i fitnessa. Ovog su puta Venerini motivi časni i vrijedni pažnje. Na naplatu stižu svi vaši dugovi nastali zbog prevelikog hedonizma i uživanja u nezdravim namirnicama. Ovaj vam ciklus daje motivaciju da se vratite na pravi put te da vlastiti život ponovno dovedete u red. Također, Venera će vas podsjetiti i na to koliko je lijepo kada slušate potrebe vlastita tijela. Ali zaboravite na sve one bolne pristupe i pronađite načine kako da uživate u zdravom životu.
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
xerinija
 • 12.7.2018 20:07:35
 • Bodova: 62082
 • Prijavi
Nema potrebe da citirate svoj znak u komentarima!!
ufgr
 • 12.7.2018 10:14:22
 • Bodova: 957
 • Prijavi
9.7.-15.7.2018.LJUBAV: Ozbiljnost vaših namjera prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Činit se da sad točno znate što želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebat će malo više takta i strpljenja da se iskristaliziraju stavovi. Budite tolerantni.KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog vanjskih okolnosti i nitko zasada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno što se može i povedite se za tim. Kroz ovo sazrijevate.ZDRAVLJE&SAVJET: Takt i diplomacija su vrijedne osobine. Koristite ih.izvor: ehoroskop.net
irija
 • 11.7.2018 8:27:10
 • Bodova: 39128
 • Prijavi
Od ponedjeljka, 9. srpnja, vrijede neka nova pravila pa nemojte više prosuđivati knjigu samo po koricama. Romantična Venera ulazi u znak Djevice i u vašu ekscentričnu jedanaestu kuću. Vaše društvene sfere mogle bi se eksponencijalno proširiti tijekom ovog ciklusa, dovodeći sve vrste slobodnih mislioca u vašu orbitu. Budući da je Venera izrazito maštovita, ovo vam je odlična prilika da i sami malo izađete 'iz kalupa'. Usudite se biti drugačiji i poput svih onih umjetnika i inovatora kojima se divite. Jedanaesta kuća vlada tehnologijom i timskim radom, a uz djelovanje ljubavne Venere u ovom sektoru mogli biste imati uspjeha s online dejtanjem. Ako ste već u vezi, ovo je odlična prilika da se više družite sa svojim partnerom i da izlazite na zanimljiva mjesta i događaje.
xerinija
 • 10.7.2018 18:51:31
 • Bodova: 62082
 • Prijavi
Venera u Djevici nema veze s intenzivnim emocijama. Tu je u znaku svog pada, tako da mnoge dobre karakteristike Venere ne mogu da dođu do punog izražaja. Isto tako, horoskop se ne bazira na jednom jedinom položaju, tj. jednoj planeti.