Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 8.1.-14.1.2018.

Astro prognoza za tjedan 8.1.-14.1.2018.

Blistavo Sunce i misteriozni Pluton udružuju svoje snage...

Priprema, pozor, evolucija! Prvi nam je radni ponedjeljak u 2018., a u utorak, 9. siječnja, očekuje nas suočavanje Sunca s Plutonom. Pluton je čuvar naših najdubljih tajni. No, uz Sunčevo će djelovanje te tajne biti teško zadržati zakopane ispod zemlje. Trebali bismo naučiti prihvatiti svoje demone, umjesto da ih ignoriramo. Svi mi imamo svoju mračnu stranu i nema smisla to sakrivati. Na nama je da se suočimo s tim demonima te da krenemo putem svjetla…
Ovan

Vrijeme je za povratak u igru! Odjenite svoje najbolje odijelo i pripremite se za akciju. Ovog tjedna planeti djeluju u znaku Jarca i u vašoj desetoj kući karijere i profesionalnih planova. U utorak, 9. siječnja, biti će izraženo djelovanje Sunca i Plutona. Utorak je dobar dan za donošenje strateških planova pa imajte to na umu. Odmaknite se od svih distrakcija i ljudi koji vas ometaju i fokusirajte se na svoje buduće ciljeve. Uzmite u obzir širu perspektivu i pokušajte odgonetnuti koji je sljedeći korak. Financije su važne, no donosi li vam posao ispunjenje za kojim čeznete? Možda ćete shvatiti da je vrijeme za promjenu radne okoline ili ćete se morati uhvatiti u koštac s opakom konkurencijom. O čemu god da je riječ, samo hrabro naprijed.
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2