Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 8.10.-14.10.2018.

Astro prognoza za tjedan 8.10.-14.10.2018.

Mjesec ulazi u znak Vage

Jeste li spremni vidjeti svijet kroz optimistično obojene naočale? Ovog ponedjeljka, 8. listopada, Mjesec u znaku Vage obojati će naše živote u ružičasto – vizualno, romantično i u svakom drugom pogledu. Vaga voli balans i umjetnost pa ćemo u skladu s time morati prilagoditi i neke od svojih rutina. Važno je voljeti sebe i priuštiti si slatke rituale. Uzmite si vremena za odmor i opuštanje i osjećati ćete se mnogo sretnije. Također, ne zaboravite u svom kalendaru ostaviti dovoljno prostora za romantiku.
Ovan

Situacija na ljubavnom polju se zahuktava! Naime, ovog ponedjeljka, 8. listopada, očekuje nas djelovanje Mjeseca u znaku Vage i u vašoj partnerskoj zoni, a takvo planetarno djelovanje potaknuti će određena zbivanja u vašem ljubavnom životu. Djelovanje mladog Mjeseca donosi svježu dozu energije i nove mogućnosti. Ako ste već u vezi, dajte svojoj drugoj polovici do znanja što osjećate ili potaknite sljedeći korak u odnosu. Pronađite savršeni trenutak i razgovarajte s partnerom o tome što vam je na umu. Ako pak ste single, možda je vrijeme za promjenu perspektive. Najprije morati biti iskreni prema sebi i zapitati se da li u ovom trenutku uistinu želite partnera.
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2