Astro prognoza za tjedan 7.5.-13.5.2018.

Astro prognoza za tjedan 7.5.-13.5.2018.

Sunce se suočava s dva snažna planeta

Da li bismo trebali baš sve otkriti ili pak sakrivati stvari 'ispod tepiha'? To je pitanje koje će nas mučiti ovih dana jer Sunce u znaku Bika ulazi u dinamičan položaj s druga dva planeta. U utorak se Sunce susreće s Jupiterom. Zbog takvog planetarnog djelovanja teško ćemo razlučiti gdje se nalaze pojedine granice i kada smo prekomjerno dijelili svoje tajne ili kada nismo otkrili dovoljno. Paradoksalno, Jupiter je na turneji u znaku misterioznog Škorpiona, a trenutno djeluje retrogradno...

 
Ovan

Ogledalce, ogledalce, tko je najljepši na svijetu? Ovog vam tjedna neće biti potrebno ogledalo da biste dobili odgovor na to retoričko pitanje. Sunce ulazi u dinamičan položaj s druga dva planeta dajući vam takav 'it faktor' da je to gotovo nepošteno. U utorak, 8. Svibnja, sunce se suočava s ekspanzivnim Jupiterom u vašoj intenzivnoj osmoj kući. Uživati ćete u potjeri, no budite oprezni ne želite li završiti u zečjoj rupi. Izbor je vaš, dakako, no jednom kad budete uhvaćeni u zamku mogli biste iz vida izgubiti širu sliku te djelovati na temelju opsjednutosti, a ne na temelju slobodne volje. Odvojite trenutak kako biste se ponovno povezali sa svojim višim vrijednostima i potražite nekoga tko je uistinu vrijedan vašeg vremena. Imajte na umu da je za razvoj čvrste i održive veze potrebno vrijeme. To pravilo vrijedi za sve odnose, bez obzira na to je li riječ o ljubavi, poslovnom partnerstvu ili pak kreativnoj suradnji.
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 9.5.2018 8:20:34
  • Bodova: 51151
  • Prijavi
Ovog biste tjedna mogli biti osobito dobro raspoloženi, no možda biste trebali malo zauzdati taj svoj entuzijazam. U utorak, 8. svibnja, Sunce u vašoj sedmoj kući odnosa suprotstavit će se ekspanzivnom Jupiteru koji je u vašem znaku. Privatnost vam više neće biti toliko važna. Dobro je otvoriti srce i podijeliti svoje emocije, no prije nego to učinite budite sigurni da su to prava osoba, mjesto i vrijeme. Jednom kad budete sigurni da je to ono pravo, obostrano otvaranje moglo bi biti snažan način povezivanja. Ako niste sigurni što da kažete kada ste s prijateljima ili partnerom, pronađite način kako da izbjegnete ozbiljne teme za koje još niste spremni.