Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 5.2.-11.2.2018.

Astro prognoza za tjedan 5.2.-11.2.2018.

Mjesec djeluje u znaku Škorpiona

Još nam je malo dana preostalo do Valentinova pa je sada krajnje vrijeme da počnete razmišljati o tome što ćete, gdje i kako. Bez obzira na to da li kolutate očima kad je dan zaljubljenih u pitanju ili pak ste sretno zaljubljeni, u srijedu 7. veljače, Mjesec će djelovati u znaku misterioznog Škorpiona te dodatno začiniti situaciju na ljubavnom polju. Čak i najgori cinici mogli bi osjetiti leptiriće u trbuhu i želju za malo romantike. Ne trebamo čekati 14.2. da bismo slavili ljubav jer ljubav je zaslužila da je slavimo baš svaki dan, zar ne? 
Ovan

Ne stignete li u svom pretrpanom rasporedu napravite mjesta za malo erotike, onda će to planeti učiniti umjesto vas i to već ove srijede, 7. veljače, kada je Mjesec u znaku misterioznog Škorpiona i u vašoj erotskoj osmoj kući. Bez obzira na to borite li se s rokovima na poslu ili se liječite od gripe ili jednostavno nemate nikog zanimljivog trenutno na vidiku, stvari bi se drastično mogle promijeniti i  to već ovih dana. Ipak, i vi sami morate poduzeti nešto, umjesto da samo čekate da se desi čudo. Pronađite način kako da se ponovno povežete sami sa sobom. Pojedinci će osjetiti potrebu da više izlaze i druže se s ljudima te da koketiraju s potencijalnim kandidatima. Na kraju krajeva, vaš ljubavni život u vašim je rukama. Počevši od sada, počnite na sebe gledati kao na privlačnu osobu kojoj nitko ne može odoljeti.

1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2