Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 5.11. - 11.11.2018.

Astro prognoza za tjedan 5.11. - 11.11.2018.

Što li vam zvijezde spremaju za ovaj tjedan?

Ženska snaga raste. Ovog utorka, 6. studenog, Mjesec se vraća u znak Raka. To je zodijački znak koji vlada obiteljskim stvarima, domom i božanskom ženstvenošću. Nakon godinu dana putovanja, elitizma i burnih vremena, vrijeme je da se vratimo na domaći teren. Osim toga, u utorak se i radikalni Uran vraća natrag u znak borbenog Ovna, što bi moglo potaknuti određene aktivističke aktivnosti.
Ovan

Postoje li neki labavi krajevi koje bi trebalo malo čvršće zavezati? U utorak, 6. studenog, revolucionarni Uran vraća se u vaš znak. U posljednjih sedam godina u vašem su se životu možda desile neke velike promjene i preokreti. Uran će u vašem znaku retrogradno djelovati sve do početka 2019 pa imate rijetku šansu da napišete epilog o tom jednom posebnom poglavlju svog života. Postoje li još neki izazovi s kojima biste se voljeli suočiti? Ili ste možda spremni podijeliti s drugima sve što ste naučili? Naredna četiri mjeseca iskoristite kako biste dovršili određene stvar i zatvorili određena poglavlja. S obzirom na to da Uran posjećuje vaš znak samo svake 84 godine, ovo vam je jedinstvena prilika. Nakon 6. ožujka 2019. vaš će život postati mnogo stabilniji.
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 7.11.2018 16:33:20
  • Bodova: 37027
  • Prijavi
Počevši od utorka, 6. studenog, briga o sebi bi vam trebala biti na vrhu liste prioriteta. Revolucionarni Uran se vraća u znak Ovna i u vašu šestu kuću wellnessa, fitnessa i svakodnevnih rutina. Ovo je konačna faza Uranova ciklusa koji je započeo davne 2011. godine. Vaš fokus u naredna četiri mjeseca trebao bi biti na stvaranju struktura i sustava koji će vam omogućiti jednostavniji život i lakši rad. Uran je sklon tehnologiji pa pokušajte pronaći aplikacije i softvere za uštedu vremena ili angažirajte informatičare koji će vam pomoći da povežete svoj kućni ured s poslom. Uz današnju tehnologiju, neke je zadatke mnogo lakše, brže i jednostavnije obavljati pa nema smisla da besmisleno rasipate svoje vrijeme i energiju. Klonite se stresa i vodite više brige o vlastitom zdravlju.