Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 4.2. - 10.2.2019.

Astro prognoza za tjedan 4.2. - 10.2.2019.

Mladi Mjesec djeluje u znaku Vodenjaka

Poželite želju - za sebe, ali i za cijeli svijet! U ponedjeljak, 4. veljače, djelovanje mladog Mjeseca u znaku idealističkog i društvenog Vodenjaka potaknuti će nas na potragu za vizijom. Kako bi svijet izgledao kada bismo uvijek igrali po pravilima? Malo rizika ne može škoditi. Ovakvo planetarno djelovanje također će potaknuti uzbudljive i inovativne razgovore iz kojih bi mogli proizaći nevjerojatni rezultati. No najprije treba isključiti nedoumicu i razmotriti 'nemoguće'. Naše zamisli ne trebaju uvijek imati smisla, samo ih trebamo izgovoriti na glas.

 
Ovan

U pojedinim trenucima treba investirati - u ime modernizacije i učinkovitosti. Ovog ponedjeljka, 4. veljače, mladi Mjesec djelovati će u tehnologiji sklonog Vodenjaka, što će potaknuti malu digitalnu revoluciju u vašem životu. Ako radite na sporom računalu ili pak imate mobitel sa slomljenim ekranom, nekvalitetno trošite svoje dragocjene minute. Istražite nove modele i odaberite nešto što će najviše odgovarati vašim preferencijama. Ako trenutno ne raspolažete s dovoljno financijskih sredstava, proučite fleksibilnije načine plaćanja ili pak započnite štedjeti. Ovo bi mogla biti jedna od onih situacija u kojima je potrebno nešto investirati želite li profitirati. Ako pak ste već dobro opremljeni, istražite kako biste mogli iskoristiti nove aplikacije ili programe s ciljem povećanja vlastitih prihoda. Mladi Mjesec upravlja zajednicom pa obratite pažnju i na to kako vas drugi doživljavaju, osobito kad je u pitanju vaš profil na društvenim mrežama.
 
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
prirodna
  • 4.2.2019 19:26:00
  • Bodova: 111
  • Prijavi
Razmišljam ja već dugo kako unovčiti svoje ideje ali još nisam ništa smislila....
vmarina
  • 4.2.2019 18:33:34
  • Bodova: 45259
  • Prijavi
Biram vodenjaka.
bubica-
  • 4.2.2019 13:39:12
  • Bodova: 10501
  • Prijavi
Kad bi se barem toga držao i pročitao što piše.