Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 3.9.-9.9.2018.

Astro prognoza za tjedan 3.9.-9.9.2018.

Saturn završava retrogradno kretanje u znaku Jarca

Ako ste u posljednjih pet mjeseci imali problema sa svojim ambicioznim planovima, nemojte odustajati. Naime, u četvrtak 6. rujna nas očekuje preokret jer se Saturn budi iz svog pospanog retrogradnog kretanje koje je započelo još 17. travnja. Ove godine Saturn se kretao retrogradno u znaku Jarca. Sada ispravlja svoj smjer i ovo je pravi trenutak da zasučemo rukave i povećamo svoje standarde. Saturn u Jarcu je gospodar integriteta koji nam pomaže izgraditi čvrste temelje za uspjeh kako bismo mogili izgraditi nešto za budućnost...

 
Ovan

Vrijeme je za povratak na posao i to možda u većoj brzini nego ranije. U četvrtak, 6. rujna, Saturn završava svoje retrogradno kretanje i nastavlja se kretati prema naprijed u znaku Jarca i vašoj profesionalnoj desetoj kući. Zbog retrogradnog kretanja Saturna u vašoj zoni karijere u prethodnih nekoliko mjeseci, možda ste imali određenih problema sa svojim ambicioznim planovima. No nadajmo se da ste poduzeli sve važne prilagodbe i uskladili svaki detalj, kao i da ste naučili neke važne lekcije koje ćete moći upotrijebiti u razdoblju koje je pred vama. Sada kad Saturn ispravi svoj smjer biti ćete mnogo učinkovitiji i vrlo vjerojatno ostvariti uspjeh. Obratite pažnju na muškarce u svom životu, jedan od njih mogao bi biti važan učitelj.
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 4.9.2018 11:33:51
  • Bodova: 45221
  • Prijavi
Ovaj tjedan mi odgovara strijelac.
xerinija
  • 3.9.2018 17:41:25
  • Bodova: 61430
  • Prijavi
I opet se sve prognoze svode na to što Saturn kreće direktno....