Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 3.8.-9.8.2015.

Astro prognoza za tjedan 3.8.-9.8.2015.

Napeti tjedan je pred nama

Biste li trebali nagaziti na gas ili stati na kočnicu? Odgovor početkom ovog tjedna glasi: oboje. Jupiter provodi svoj posljednji tjedan u znaku Lava, dovodeći uzbuđenje do vrhunca. No u ponedjeljak crveni planet formirati će restriktivni položaj sa Saturnom, što će utjecati na naše divlje vibracije. Jupiter u znaku Lava tjera nas na besramno šepurenje, no Saturn u znaku misterioznog Škorpiona istovremeno nas upozorava da bismo trebali određene stvari zadržati za sebe. Smisao je u pronalaženju prave ravnoteže. Imajte na umu da usporavanje ne mora biti loša stvar. Dobre stvari dolaze onima koji čekaju. 
Ovan

Priprema, pozor...Čekajte? Entuzijastični Jupiter djeluje u vašoj ambicioznoj petoj kući što vas potiče  da se posvetite svojim profesionalnim i strastvenim projektima. Spremni ste za akciju. Ipak, ako malo bolje pogledate oko sebe. Možda još nije vrijeme da javno predstavite svoje velike ideje. Ovaj će tjedan veseli planet zaglaviti u blokirajućem položaju s restriktivnim Saturnom, koji poziva na oprez i zaustavlja sve trenutne procese. Vašem tvrdoglavom znaku to i ne odgovara baš najbolje. Vi kada nešto želite, onda to želite odmah. Nemojte biti frustrirani, već pokušajte ovu situaciju vidjeti kao priliku za potencijalan razvoj. Nešto što će vas spriječiti da napravite pogrešku ili priliku da uhvatite savršeni val, kada je u pitanju vrijeme. Zapamtite, strpljenje je vrlina. 

 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 7.8.2015 8:41:10
  • Bodova: 130683
  • Prijavi
"....Razbijte projekt na manje zadatake i saznajte koji je posljednji korak kojeg je potrebno poduzeti. Ako je potrebno, počnite od kraja. Zatim, radeći unatrag, odredite korake koji vas vode do cilja. "znači idemo u rikverc