Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 3.12.- 9.12.2018.

Astro prognoza za tjedan 3.12.- 9.12.2018.

Saznajte što vas očekuje u novom tjednu koji je pred nama

U tjednu koji je pred nama svi bismo trebali biti na oprezu. Naime, u pojedinim će nam se trenucima činiti kao da se 'vozimo' kroz jako gustu maglu. To su posljedice pomalo neugodnog planetarnog djelovanja koje nas očekuje sredinom tjedna. U srijedu, 5. prosinca, Sunce i Neptun formirati će izazovan položaj zbog čega bi naša moć prosuđivanja mogla biti umanjena. Biti će teško realno procijeniti određene situacije. Sunce će djelovati u znaku impulzivnog Strijelca, a Neptun u znaku psihodeličnih Riba, a sve do četvrtka Merkur djeluje retrogradno u znaku Škorpiona.

 
Ovan

 
Ovog tjedna pokušajte izbjeći donošenje bilo kakvih važnih odluka, osobito kad su u pitanju financije ili ljubav. Merkur provodi svoje posljednje dane u retrogradnom kretanju i u četvrtak, 6. prosinca, nastavlja se kretati prema naprijed. Merkurovo retrogradno djelovanje uvelike je utjecalo na vašu iskrenu devetu kuću pa ste se u prethodnom razdoblju morali suočavati s mnogim neugodnim situacijama. Od subote, 1. prosinca, Merkur je u vašoj osmoj kući intenzivnih emocija. Nemojte biti nagli i dobro promislite prije nego određenu osobu pustite u svoj život. Isto vrijedi i za financijske odluke i ulaganja. Nije zlato sve što sja, nemojte to zaboraviti. Ključne informacije koje su vam potrebne za donošenje ispravnih odluka stižu nakon 6. prosinca.
 
 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 4.12.2018 10:30:34
  • Bodova: 45221
  • Prijavi
Ovaj tjedan sam Ovan.
katalina
  • 3.12.2018 13:27:02
  • Bodova: 9238
  • Prijavi
Moglo bi biti bolje