Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 2.7.-8.7.2018.

Astro prognoza za tjedan 2.7.-8.7.2018.

U narednom razdoblju na nas će djelovati retrogradno djelovanje kometa Chirona u znaku Ovna

Upozorenje svim ratnicima: odmaknite se od oružja za masovno uništenje. Ne morate odustati od borbe, ali vrijeme je da pronađete strategiju koja donosi rezultate. U srijedu, 4. srpnja, komet Chiron započinje svoje retrogradno kretanje. Sredinom travnja pomicanje ovog kometa iz znaka Riba u znak Ovna donijelo nam je intenzivan pomak i određene promjene, a mnogima je donijelo iskustva koja će pamitit čitav život...
Ovan

U srijedu, 4. srpnja, započinje retrogradno kretanje kometa Chiron koji je povezan s iscjeljenjem i duhovnim područjima života. Pripremite se za duboke unutarnje potrage. Sredinom travnja ovaj je komet po prvi put nakon 70 godina ušao u vaš znak i potaknuo tzv. ''politiku identiteta'' zbog čega ste u određenim trenucima imali potrebu razoriti i ponovno posložiti određene dijelove svog života. Razdoblje koje je pred vama biti će jednako tako duboko i izazovno. Chiron će se kretati retrogradno sve do 9. prosinca, a vaš je zadatak da se tijekom tog razdoblja suočite sa svim svojim strahovima i patnjama koje ste dosad vješto izbjegavali.
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
gogsa
  • 2.7.2018 22:35:07
  • Bodova: 77406
  • Prijavi
Znači u boj sa samom sobom do drastičnih odluka (Ovan).