Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Astro prognoza za tjedan 2.11.-8.11.2015.

Astro prognoza za tjedan 2.11.-8.11.2015.

Djelovanje Venere i Marsa svima donosi zanimljivo razdoblje

Ljubav, strast i čežnja ono je što nas očekuje ovaj tjedan. U ponedjeljak, 2. studenog, Mars i Venera udružuju svoje strastvene snage u znaku Djevice. Ovog ćemo tjedna imati priliku da stabiliziramo određene stvari kad je ljubav u pitanju. Djevica je majstor planiranja i pragmatike pa ćemo imati mogućnost da dozvolimo da nad našim ljubavnim životima zavlada neka praktična magija. Nemojte zanemarivati male stvari poput dogovora o tome kod čijih roditelja provesti blagdane. Ako imate neka neriješena pitanja s kraja ljeta, sada je pravo vrijeme da im se posvetite. Jednostavna i iskrena isprika dobar je početak.
Ovan

Ovog ponedjeljka, 2. studenog, po treći put svoje snage udružuju vatreni Mars i senzualna Venera. Ovaj put to se događa u znaku Djevice i vašoj šestoj kući strukture i stabilnosti. Odjednom biste mogli zaželjeti stabilniji i više predvidiv ljubavni život. Razgovarajte s osobom do koje vam je stalo. Koji je sljedeći logičan korak u vašem odnosu? Uz djelovanje Marsa i Venere imati ćete mogućnost rješavati praktična pitanja na razigran način. Fokusirajte se na pozitivno i stvorite si viziju onoga što želite u budućnosti, ali čuvajte se perfekcionizma. Šesta kuća ponekad postavlja nemoguće standarde, zbog čega ćete biste mogli čeznuti za nečim što ne postoji. Svi smo mi ljudi, a pravo pitanje koje biste si trebali postaviti je da li dobre stvari prevaguju one loše. 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
renata66
  • 4.11.2015 12:15:36
  • Bodova: 13780
  • Prijavi
Šesta kuća ponekad postavlja nemoguće standarde, zbog čega ćete biste mogli čeznuti za nečim što ne postoji. Svi smo mi ljudi, a pravo pitanje koje biste si trebali postaviti je da li dobre stvari prevaguju one loše. To mi se događa stalno.....
pcelicamaja38
  • 2.11.2015 14:41:20
  • Bodova: 7688
  • Prijavi
Hahaha bajka..samo u horoskopu..:)